H&M té uns pantalons tan versàtils i afavoridors, que no hi ha qui pugui resistir-se a ell. De cossatge alt i amb un teixit lleuger que s'adapta a tot tipus figures i fa que les teves cames lluin molt més altes. A més, són de bota ampla, una tendència que està cada vegada més de moda.

H&M té un dels pantalons de la temporada

Diem que és un dels pantalons de la temporada perquè és tan elegant com versàtil. Confeccionat en un teixit lleuger de camals amples que et brinden màxima comoditat i extrallargs perquè puguis portar-lo amb sabates altes o sandàlies de taló amb una gran elegància.

Aquests pantalons de H&M s'ajusten a la cintura a través d'un tancament de cremallera i claudàtor que el fixa amb eficiència i entalla la figura per fer-la lluir fina en tot moment. S'emmotlla als malucs i els seus camals comencen a eixamplar-se des de les cuixes.

Un dels detalls que ho fan tan atractiu, és la ratlla en meitat de cada camal, que a més d'agregar més estructura, fa que els camals es mantinguin al seu lloc amb èxit i un millor efecte en caminar.

Pantalons de H&M

Pantalons de H&M

Resulta del més fresc i còmode gràcies que està confeccionat en poliamida i viscosa, agregant-li aquest acabat únic i elegant que tant està cridant l'atenció. A més, compta amb dues butxaques en els laterals, igual com els pantalons de vestir clàssics. El baix de les botes té una franja gruixuda que li agrega fins i tot més detall els camals.

Aquests pantalons de H&M els trobes ara mateix únicament en color beix, un color que resulta tan versàtil i fàcil de combinar, que es converteix en una peça indispensable per a qualsevol armari.

La varietat de talles és del més extensa i és per això també que ha enganxat a tantes, doncs trobar un model que s'ajusti a les teves mesures està pràcticament garantit. Pots elegir des de la talla 32 fins a la 50 i el millor de tot és que fins al moment totes es troben disponibles.

Si vols tenir uns pantalons clàssics com aquest al teu armari, el preu a pagar per ell és de 19,99 euros.