Al món del mobiliari d'exterior, la nostàlgia per les dècades passades és més present que mai. I si hi ha un element que evoca l'encant dels anys 60, aquesta és la gandula de fusta que trobaràs a la venda a Amazon. Amb el seu disseny clàssic i el seu aire retro, aquesta gandula s'ha convertit a tota una icona de l'estil vintage.

Fabricada amb fusta de bedoll d'alta qualitat, aquesta gandula disponible a Amazon destaca per la seva resistència i durabilitat. La seva estructura compta amb un elaborat procés de tres etapes per crear un respatller que garanteix la màxima comoditat i ergonomia. A més, el material utilitzat és resistent i transpirable, el que proporciona una sensació agradable al tacte i evita que el teixit es deteriori amb el pas del temps.

La gandula amb més estil és a Amazon

Una de les característiques més destacades d'aquesta gandula d'Amazon és la seva versatilitat. Es pot plegar fàcilment, la qual cosa la fa ideal per transportar-la o emmagatzemar-la quan no s'estigui utilitzant. A més, ofereix la possibilitat d'imprimir gràfics al material, afegint un toc personalitzat i únic al teu espai exterior.

Tumbona de madera
Gandula de fusta | Amazon

Comprar a Amazon per 36,50€

Quant a les seves especificacions tècniques, aquesta gandula té unes mesures de 142 cm de longitud, 63 cm d'ample i 4,5 cm d'altura quan està plegada. En posició d'ús, el respatller assoleix una altura de 72 cm des del terra, mentre que el seient se situa a una altura de 29 cm. Amb un pes de 5 kg, pot suportar una càrrega màxima de fins a 120 kg, el que la fa adequada per a usuaris de diferents mides i pesos.

La podràs comprar per menys de 37 euros

El material tèxtil utilitzat en aquesta gandula d'Amazon està compost per un 65% de polièster i un 35% de cotó, la qual cosa garanteix una sensació de suavitat i confort. A més, ofereix la possibilitat d'imprimir gràfics d'alta qualitat en format B4 (30 x 30 cm), la qual cosa permet personalitzar-la segons els teus gustos i preferències.

Tot això per un preu increïblement assequible de 36,50 euros. Aquesta proposta exclusiva d'Amazon et permet gaudir de l'encant retro dels anys 60 al teu propi jardí o terrassa sense haver de gastar una fortuna. No perdis l'oportunitat d'afegir un toc d'estil i elegància als teus espais a l'aire lliure amb aquesta gandula única i original.

Comprar a Amazon per 36,50€