Amazon té un dels estris de cuina més buscats ara mateix i és que es tracta d'una paella pràctica, fàcil de rentar i amb superfície antiadherent perquè no hagis de preocupar-te més per aliments enganxats i un munt d'hores provant de desenganxar les restes d'aliments.

Amazon complau els amants de la cuina

És la paella somiada de tot aficionat de la cuina i té el segell de BRA PRIOR. Una paella que s'ha fabricat en alumini fos per oferir lleugeresa i adaptar-se a diferents preparacions amb més facilitat, comptant a més amb una bona resistència a la calor i que puguis utilitzar-lo per a diverses preparacions.

Una dels grans avantatges d'aquesta paella i que la fa tan popular, és que es tracta d'un estri que s'adapta a diferents tipus de cuines, per la qual cosa pots utilitzar-lo sense limitacions, fins i tot si tens una cuina d'inducció a casa.

Comprar a Amazon per  17,95€

Paella d'Amazon BRA
Paella d'Amazon BRA

Té una mida òptima per fer preparacions de diverses porcions, ja que aquesta paella compta ara mateix amb un diàmetre de 128 mm, per la qual cosa ja tens una idea de la quantitat d'aliments que pots preparar i el pràctic que resulta.

És una paella que compta a més amb mànec ergonòmic, de tacte agradable i una peça també antilliscant perquè puguis subjectar amb fermesa i sense preocupar-te perquè la calor passi fins al mànec, comptant a més amb bon gruix perquè puguis subjectar-lo amb seguretat encara quan els aliments estiguin a sobre.

La seva estètica resulta també molt agradable, ja que és una paella d'acabat en color negre i que contrasta amb el mànec en color verd, la qual a més és una tendència als estris de cuina més moderns.

La seva forma ho fa a més fàcil d'apilar, sent una paella que s'adapta a diferents dipòsits i cuines amb facilitat. Està disponible ara mateix en preu de descompte, ja que ha passat d'ubicar-se en 24,50 euros a estar disponible per 17,95 euros, estalviant-te almenys un 24% de descompte.

 

Comprar a Amazon per 17,95€