Perdre aquests quilos que sumem en les èpoques de nadal, potser és la prioritat de molts en aquest inici d'any, però si ets de les persones que sol entrenar els músculs també i per Nadal t'has descuidat, Decathlon té una alternativa per reprendre la teva rutina des de casa.

Estalvia espai i és el més complet

En entrenar a casa el que menys volem són equips massa pesats o que ocupen pràcticament tota l'habitació, és per això que volem parlar-te d'aquest banc de musculació de Decathlon, que a més de ser el més complet, és plegable i està rebaixat a un preu mínim.

El seu disseny compta amb la mida ideal perquè puguis donar suport a la teva esquena amb comoditat i realitzar els diferents aixecaments sense més complicacions. Resulta molt estable i compta amb els suports integrats per entrenar amb manuelles i barres de diferent pes.

Banc de musculació

Banc de musculació

El que més ha agradat als usuaris, és que es tracta d'un banc molt compacte, que a diferència dels que trobes als gimnasos, podràs ubicar-lo a qualsevol habitació a casa sense que ocupi molt espai.

Els seus materials són bastant robustos i alhora aporten estabilitat, per la qual cosa podràs donar suport a les barres, el teu pes i no corres riscos de caigudes ni gens similar. Pots treballar els músculs, tombat o inclinat, qualsevol que sigui la forma et resultarà bastant còmode.

S'adapta a tu

Els suports tenen diferents nivells d'altura, així que pots adaptar-los a la posició que et resulti més còmoda i s'adapti a la teva estatura.

Alhora, compta amb peces antilliscants perquè puguis fer diferents exercicis sense que el suport llisqui. El millor de tot és que pots plegar-lo en cas que vagis de viatge o tinguis visites a casa i vulguis guardar-lo en un lloc més segur o simplement perquè no destorbi en meitat de la sala.

Decathlon té un bon temps amb aquest producte, però en el seu llançament, el preu pel qual podies comprar-lo era de 129,99 euros, tanmateix, ara compte amb un 23% de descompte i el preu per fer-te amb l'és de 99,99 euros.