Si pensem en una peça que mai no passi de moda any rere any aquesta és la gavardina o també anomenada trench. Aquest tipus d'abric amb teixit impermeable s'utilitza per protegir-se de la pluja. És una peça oberta que arriba fins al genoll al seu tall clàssic i que té botons i solapes molt visibles.

Aquesta clàssica peça té el seu origen en la Primera Guerra Mundial. La utilitzaven els oficials britànics. Es va posar de moda en els anys 30 i 40 pels actors de Hollywood. Típica en els papers de detectius o gàngsters.

gavardina camelGavardina camel de Massimo Dutti

Massimo Dutti triomfa amb la gavardina camel més desitjada

Si vols aconseguir una gavardina tendència has de passar-te per Massimo Dutti que ha encertat amb la seva proposta. Un bàsic que no pot faltar al teu armari. Un abric molt lleuger i versàtil. Felicitem l'equip de disseny de la firma per aquest espectacular disseny en to camel. És elegant, minimalista, afavoridora i molt fàcil de combinar. La combinis com la combinis arrasaràs segur. Pots aconseguir un look de 10 molt fàcilment.

Actualment es troba disponible a totes les talles, de la XS a la XL. Ens trobem davant d'un clàssic trench xat confeccionat en teixit de cotó 100% d'acabat lleuger i resistent. A diferència de les gavardines tradicionals, aquesta aposta per un baix coll amb gafet i protector extraïble, en comptes de solapa.

Si entrem en detalls, compta amb tancament mitjançant doble botonadura frontal, cinturó amb sivella, mànigues acabades en cinturó a to i detall de butxaques laterals. Està disponible a un preu de 150 euros.