No perdis detall perquè et portem una important novetat que no podràs deixar escapar. Estem en època de rebaixes on pots trobar tot al millor preu i és moment de buscar aquelles peces que sempre has desitjat tenir en el teu poder. Un imprescindible que mai no ha de faltar en el teu fons d'armari és un texà. Aquest tipus de pantalons són versàtils i atemporals. El nostre salvavides. Es pot lluir en qualsevol ocasió. Ens serveix tant per anar a treballar, com per portar-lo a un sopar entre amics. És aquesta peça que et poses quan t'aixeques amb presses i no trobes el conjunt que combini.

Jlo

Jlo amb faldilla texana

El texà existeix des de fa dècades. És una peça que sobreviu als temps i s'adapta a les modes. Trobem tota classe de texans, tant en formes com a colors. El que potser no sabies és que si estàs fart dels pantalons, ara també pots lluir aquest teixit en una faldilla. Les faldilles texanes són l'últim crit en moda i sinó que s'ho diguin a Jennifer López que se n'ha posat una i està esgotant totes.

faldilla|falda midi texana

Faldilla midi texana Massimo Dutti

Massimo Dutti té les faldilles texanes que necessites

Nosaltres també volem lluir la nostra faldilla texana i per a això ens hem decantat per la que ofereix Massimo Dutti que és nostra favorita. És una faldilla de clau midi amb teixit texà i encaix central amb dues butxaques laterals. En aquests moments es troba disponible a totes les talles i a un preu de 49,95 euros. De la 34 a la 44.

Confeccionat en cotó. Tall midi. Tancament mitjançant botons. Dues butxaques laterals. Una obertura en la part posterior. Sota amb una obertura frontal. En color blau mitjà.

També trobem al mateix preu una faldilla midi texà amb vol.

Faldilla|Falda midi texana|vaquera amb vols

Faldilla|Falda midi texana|vaquera amb vols