Uterqüe llança un abric negre amb estil d'estructura, amb el qual podràs sentir-te com una estrella de Hollywood dels anys 50. Aquest elegant abric, confeccionat amb teixit metal·litzat, combina l'elegància del negre i el matís exclusiu de les joies als botons. A més, no t'ho creuràs, però ara Uterqüe l'ha rebaixat un 40%.

Si vols un bon fons d'armari, sofisticat i de qualitat, aquesta és una bona oportunitat per adquirir aquest elegant abric negre de la marca espanyola. La marca filial d'Inditex acostuma a delectar-nos amb les seves peces per a moments d'etiqueta, però també amb peces que són un Prêt-à-porter en tota regla.

Aquest abric d'Uterqüe, de tall estructura i amb joies per botons, s'inscriu a la seva última col·lecció, on impera l'optimisme amb colors alegres, però també amb una gran presència del negre com a marca de sofisticació. Això és precisament el que ha enlluernat experts/as en moda. Una d'elles és Amelia Bono, per a qui Uterqüe és una de les seves firmes.

Formes elegants per a la sofisticació d'avui

Es tracta d'un abric negre amb tall d'estructura i confeccionat amb teixit metal·litzat, tancament de botons davanters. Els botons, com hem dit anteriorment, destaquen per estar recoberts de joies, element que li aporta un toc d'elegància excepcional.

Abric estructura de Uterqüe1

Abric estructura d'Uterqüe - Uterqüe

Aquesta forma d'estructura juga amb les butxaques davanteres i un cinturó que tanca a la cintura i estilitza la figura. A més, té una obertura en la part posterior, a baix i en el centre.

Aquest abric negre d'Uterqüe és, sense cap dubte, un abillament dissenyat per acomodar el teixit i la forma a la figura de qui el llueixi. I destaca, a més, per l'elegància i la sofisticació que el color negre sempre transmet.

Abric estructura d'Uterqüe

Abric estructura d'Uterqüe - Uterqüe

¡40% de descompte!

En últim lloc, aquest abric d'estructura negre d'Uterqüe, que impregnarà de sofisticació a qui el llui, té un preu de 203,40 euros. Pot semblar elevat, però no tant si tenim en compte que habitualment costa 339 €. És a dir, té un descompte del 40%. La seva adquisició pot suposar un bon fons d'armari.

Està disponible tant en botigues físiques com al web. La recollida en botiga és gratuïta i arribarà a la botiga seleccionada, en cas que no estigui disponible, en un termini de 2-3 dies.