És hora d'aprofitar les rebaixes per aconseguir grans gangues o aquelles peces que sempre desitjàvem però eren massa cares. Sabem que tenim una important col·lecció de fons d'armari, però mai no està de més un altra. Sempre hi ha un petit buit i més si és per tan pocs diners.

Samarreta Massimo Dutti

Dues samarretes en una per només 9,99 euros

Et presentarem una peça que està a l'abast de qualsevol butxaques. Tan sols costa 9,99 euros i és versàtil i atemporal. A més, podríem dir que és dos per un, o almenys fa la sensació d'aquest efecte. És una samarreta bimateria amb botons als punys.

Es tracta d'una samarreta amb una vora sota que fa la sensació de portar una altra samarreta d'un altre color sota de la mateixa. Però només és una peça. La pots trobar en color blau marí o a rosa clar. Ull perquè com diem en el titular o agrada molt o no agrada res, i en aquest cas, agrada massa. De la blau marí només queden les dues talles més petites. La XS i la S. Pots trobar totes en el color rosa.

"Samarreta de màniga llarga, amb coll rodó, amb detall de botons als punys," detalla la marca. És senzilla i molt elegant. A més, en gastaràs molt poc. Pots emportar-te els dos models.