Zara té un vestit retro que ha conquerit els cors de totes, més que res per l'increïble disseny que té, el qual voreja el clàssic i el modern sense perdre res de personalitat, encara que també ha estat molt popular per la simplicitat que té.

És un vestit que davant dels ulls de qualsevol ressalta enormement pel seu disseny i té uns avantatges com ho són ser molt còmode i també perfecte per a qualsevol ocasió, el que el converteix en un vestit amb molts punts i que va directe al carro de qualsevol.

Moltes expertes s'han pronunciat per parlar del bo que és aquest vestit, el qual tan sols té un preu de 129 euros a les botigues de Zara. Vols saber molt més sobre el mateix?

Vestit de Zara
Vestit de Zara

Aquest vestit que ha fet Zara és una completa meravella a causa del bé que es veu

Com es pot fer perquè un vestit es vegi atractiu i bonic alhora? Ja que Zara ha volgut respondre aquesta pregunta amb aquest disseny, el qual podràs trobar a diverses talles i amb un color blanc trencat que el farà encaixar en qualsevol moment sense cap tipus de problemes.

La qualitat d'aquest vestit està gairebé pels aires a causa que el seu teixit està elaborat en viscosa, cosa que també el fa ser un vestit bastant còmode d'utilitzar. Tanmateix, aquest vestit destaca per la seva aparença.

No només el seu color blanc fa que cridi molt l'atenció, sinó que també ho fa els seus tirants fins i el seu escot bec, a la qual cosa se li combina una aplicació de abaloris que no fan més que reforçar el lloc tan alt que ja s'ha guanyat aquesta peça al catàleg de la famosa marca espanyola.

Malgrat que està disponible des de la talla XS fins a la XL, t'has d'afanyar, ja que aquest vestit té poques unitats actualment, per la qual cosa recomanem enormement fer la compra a través de la botiga online de Zara per aprofitar el màxim temps possible i que puguis aconseguir la teva talla.