Quan d'elegància es tracta, Zara sempre troba la manera de colar-se i aquesta vegada ho fa amb un vestit de teixit lleuger, ple de plecs i amb estil de túnica que afavoreix totes les figures i eleva qualsevol estil al nivell més elegant

Ser el centre de les mirades ara és més fàcil amb aquest vestit de Zara que ho té tot per fer-te triomfar en qualsevol celebració especial. Es tracta d'un disseny de teixit setinat que brilla per on el miris i que ja d'entrada ens parla de la delicadesa i el luxe que té.

Aquest teixit a més de ser setinat té un acabat suau i delicat que cau sobre la figura amb màxima delicadesa. És un vestit d'escot en V en la part davantera, amb rivet gruixut que manté la forma i li aporta una millor caiguda al bust per portar amb màxima elegància.

L'escot obre pas amb un detall frunzit en costura i que ve acompanyat d'un cordó ajustable per a que puguis a més cenyir-lo al cos. Aquest detall frunzit a més crea un efecte de plecs encantador que s'estén al llarg del teixit i aporta un estil molt més elegant.

Les espatlles per la seva part es mantenen llises, amb mànigues amples de molt moviment i que arriben amb tall ample fins als colzes per crear aquest efecte de túnica que ens ha conquerit des del primer moment que el vam veure.

Vestit túnica satinado1
Vestit túnica setinatge / Zara

Un vestit de Zara que no deixaràs de mirar

Es manté amb l'estil lleugerament ajustat a la cintura i amb caiguda natural als malucs, mentre que la faldilla s'estén gairebé fins als turmells amb un efecte encantador i baix asimètric que crea ones en moviment que resulten un encant. El disseny a més compta amb una obertura en la part davantera que aporta tot el detall.

És un vestit que s'ha confeccionat 100% en viscosa, amb estil lleuger i de moviment que el fan tan encantador. Però alhora és un teixit que garanteix comoditat, per la qual cosa serà un vestit que pots utilitzar tant a la primavera com a l'estiu sense preocupar-te per les temporades altes.

Vestit túnica setinat
Vestit túnica setinatge / Zara

El color en el qual hem trobat aquest vestit de Zara ara mateix és el plata, un color que mai no passa de moda, combina amb tots els colors i que pots portar amb les teves sandàlies i accessoris favorits sent sempre un encert.

El seu tall és folgat i s'adapta a totes les figures, però a més d'això és un vestit que aconsegueixes en diverses talles, ja que pots fer-te amb ell en XS-S i M-L, a més que trobaràs a la pàgina de Zara una guia de talles per si tens dubtes en les seves mesures.

Si vols fer-te amb aquest vestit elegant i encantador de Zara, el preu a pagar per l'és de 59,95 euros. Tenim clar que no és el vestit més econòmic de Zara, però si un dels més elegants i encantadors.