Malgrat que cada vegada són més els restaurants argentins que podem trobar en molts llocs del món, cap lloc com Buenos Aires, i l'Argentina en general, per degustar la cuina del país sud-americà.

Gastronomia argentina a Buenos Aires

La gastronomia argentina és mundialment reconeguda, i com no podia ser de cap altra forma, a TripAdvisor els dos restaurants més ben valorats de Buenos Aires estan especialitzats en menjar del seu país, i hem volgut conèixer-los.

bbaagrande

Vistes de Buenos Aires

Al lloc més privilegiat del rànquing trobem el restaurant Hierro Parrilla, situat a la zona de San Telmo, molt a prop de Port Fusta. Com podem presagiar, les carns són protagonistes en aquest freqüentat restaurant, en el qual qualsevol tall que ens agradi ens el podran servir amb algun dels acompanyaments que ofereixen, com per exemple patates o verdures saltejades.

I si som uns amants de les empanadilles, també les podem trobar. No poden faltar a qualsevol bon restaurant argentí, així com altres entrants, ja sigui el formatge provolone fos o alguns més que trobem a la carta.

ferro

Hierro Graella

A més, per als quals no som d'allà, sempre estan disposats a ajudar-te en la teva elecció, la qual cosa sempre s'agraeix quan estàs de viatge, per anar-te'n del lloc amb el millor sabor de boca, com llegim en alguns comentaris de TripAdvisor: "Vaig ser amb la meva dona i dos nebots on vam menjar excel·lent i gaudim dels suggeriments del parrillero Rodrigo, un 10. Quedem molt satisfets i amb ganes de tornar per repetir aquesta experiència de sabors. Tornarem i estem molt agraïts per l'excel·lent atenció."

En segon lloc hem trobat el Fogon Asado Experience, un restaurant ubicat a la coneguda zona de Palerm, i que destaca pel seu estil modern, una cosa que hem observat tant en la decoració i ambientació del local com en l'acabat dels seus plats.

Veient la carta que trobem al seu web, veiem que al menú degustació que ofereixen abunden els plats clàssics argentins, i és una fantàstica opció per fer-nos uns experts de la cuina del país. El menú comença amb una empanada argentina cuinada sobre brases servides amb chutney cítric, i després tenim formatge provolone, ventre de porc esmaltat (matambre) i algun altre aperitiu.

fogon

Fogón Asado Experience

Quant al cinquè plat, el xef selecciona un producte segons el que descobreixi als mercats locals i el cuina al foc, una cosa que ens ha meravellat i diu molt de com treballen el producte en aquest restaurant.

Per acabar, dos talls de carn argentina utilitzant tècniques de cocció diferents. I com, no les postres.

Un restaurant en el qual viure una autèntica experiència, i que ens ha deixat amb ganes d'anar a provar-ho, com ja han fet centenars de comensals, amb comentaris com aquest a TripAdvisor: "L'experiència va ser excel·lent als talls que provem, m'atreviria a assegurar que va ser dels dos millors restaurants que vam tenir l'oportunitat de conèixer."

Dues opcions a Buenos Aires per degustar la gastronomia argentina, que sempre a un preu competitiu, ens porta a experimentar sabors únics.

(Aquest mitjà no es responsabilitza de qualsevol canvi en les valoracions)