Si ets amant del bon whisky i cerques un d'alta qualitat, al Club del Gurmet d'El Corte Inglés trobaràs alguns dels millors beuratges del mercat. I entre ells, el més venut actualment en aquesta secció del web de la cadena de grans magatzems és el Johnnie Walker Platinum Label. Un whisky escocès que no deixarà indiferents els paladars més exigents.

En tot cas has de tenir en compte que estem parlant d'una beguda alcohòlica, amb la qual cosa no l'has de consumir si no tens més de 18 anys. I si els tens, has de fer-ho amb moderació. La seva graduació és de 40% Vol.

El Johnnie Walker Platinum Label és el whisky més venut del web del Club del Gurmet

Aquest whisky escocès Johnnie Walker Platinum Label que arrasa a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés ve en ampolles de 70 cl. I al seu interior trobaràs una mescla dels millors 18 whiskies de malt i gra escocesos procedents d'Escòcia.

Johnnie Walker Platinum Label
Johnnie Walker Platinum Label / El Corte Inglés

Aquests 18 whiskies que configuren el Johnnie Walker Platinum Label tenen en comú que han madurat durant 18 anys en barrils de roure sota un procés molt controlat. I el resultat és un whisky escocès arrodonit, amb cos i molt suau.

Un glop molt exclusiu per als paladars més exigents

Segons el tast, aquest whisky escocès a la venda en el Club del Gurmet presenta un color "ambre profund". Al nas té tons "cítrics, ametlles fragants, vainilla càlida i mandarines". I en boca ofereix sabors "a fruita cuinada, malt, vainilla suau i cremosa, ametlles fragants i mandarines, que li aporten un caràcter afruitat i dolç equilibrat amb un subtil fumat". I tot això confereix un sabor llarg i un final molt persistent.

Johnnie Walker Platinum Label 1
Johnnie Walker Platinum Label / El Corte Inglés

Per gaudir en tota la seva esplendor d'aquest exclusiu beuratge, el fabricant d'aquest whisky escocès Johnnie Walker Platinum Label recomana servir-lo només o amb gel. I la seva configuració i el seu sabor el fan perfecte per a les ocasions més especials. No decebrà els qui busquen provar el millor whisky escocès del mercat.

Un whisky que és un dels millors de Johnnie Walker i que trobaràs a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés per un preu de 74,59 euros.