Martín Berasategui és un dels xefs més reconeguts, no només a Espanya, si no a tot el planeta. I no és per a menys, doncs s'ha guanyat la seva fama i la seva reputació amb la seva cuina d'alta gamma, i així ho acrediten les seves 12 estrelles Michelin repartides per mig món. Als seus 61 anys, lluny de pensar en la retirada, el mestre de mestres segueix amb ganes de més batalla entre fogons i continuar creixent. I, el cert, és que tot el que toca es converteix en or.

Des que el 1993 va obrir el seu primer restaurant, al qual li va posar el seu nom, no ha parat. Berasategui ha aixecat la persiana de nous establiments i absorbint negocis, com el Bodegón Alejandro, el Kursaal Martin Berasategui, l'Hotel Comtes, el restaurant Doma de Bilbao o el restaurant del Guggenheim també a la capital biscaïna.

Una trajectòria professional omplerta de reconeixements com el Premi Euskadi de Gastronomia al Millor Cuiner el 1998, el Tambor d'Or de Sant Sebastià el 2005, el Millor Cuiner segons l'Acadèmia de Gastronomia Espanyola el 1996, a més d'un sense fi d'estrelles Michelin. Obrir un nou restaurant és un sinònim d'èxit per al basc, que torna a estar de moda a Barcelona gràcies a l'Oria Restaurant, una de les seves últimes creacions.

aa0b0274 12ef 462e a7d4 6c3f02703ef0

Oria Restaurant

Va arrencar el 2016, i poc va tardar a ser un dels referents de tota la ciutat comtal. Un lustre després la seva popularitat va a l'alça gràcies a una proposta gastronòmica que ofereix és una experiència irrepetible. Un local amb la marca de Martin Berasategui en el qual es pot menjar per preus que escapen a la bogeria: segons indica TripAdvisor el rang de preus oscil·la entre els 45 i els 120 euros per persona.

L'Oria Restaurant ja té una estrella Michelin

L'Oria Restaurant ja pot presumir de tenir una estrella Michelin, però, i sobretot, de ser un dels restaurants més ben valorats i elogiats a TripAdvisor on obté una puntuació de 4,5 sobre 5.

"Tot era excel·lent, i tant el producte com la cocció és genial", "Algú té dubtes que Martin Berasategui és el millor xef de tot Espanya?, "Vam escollir el menú de sis temps i tots quedem fascinats, així que ho recomano al 100%", "Un sopar inoblidable, tots els plats són dignes d'un artista, un plaer per a tots els sentits", "Pensava que seria impossible, però l'Oria Restaurant ha superat les meves expectatives amb escreix", "De Fantàstica menjada i excel·lent servei, repetirem aviat" i en pocs llocs es menja millor, i el tracte és molt bo, són els comentaris que rep l'establiment a TripAdvisor.

Un restaurant estil Bistro que es caracteritza per oferir els millors ingredients en equilibro amb la creativitat. Cuina renovada basada en la gastronomia mediterrània i amb una picada d'ullet a la cuina basca.