Quan pensem en Catalunya com a destinació turística, no sempre pensem en Barcelona, encara que poder estar de vacances en terres catalanes i poder escapar-nos a la ciutat comtal a passar un dia, mai no està de més per descobrir-la.

Un lloc ideal per a aquest tipus de pla és Sitges, una localitat costanera a menys de 40 quilòmetres de Barcelona, i que a més compta amb l'opció d'anar amb tren perquè no hàgim d'utilitzar el cotxe amb el que tot això comporta en una gran ciutat.

vilella2

Piscina de l'hotel Casa Vilella

Però com diem, allotjar-nos en un lloc tranquil i costaner sona a bon pla, i és per això que ens hem fixat als millors hotels a Sitges per poder allotjar-nos, i ens hem sorprès dels resultats que hem vist a Booking.

Sitges és una destinació turística ideal per a una escapada

En mirar els hotels més ben valorats esperàvem veure un luxós hotel de cinc estrelles amb infinitat de comoditats, propi d'un dels llocs més turístics de Catalunya. La nostra sorpresa ha arribat quan hem vist que el més ben valorat, amb una puntuació mitjana de 9,6 a Booking, és l'Hotel Casa Vilella, un 4 estrelles superior, que la veritat quan l'hem mirat detalladament hem entès el perquè d'aquestes bones valoracions.

Aquest bufó hotel es troba en primera línia de platja, una cosa que ens encanta no només per a l'estiu, sinó per a qualsevol època de l'any. En ubicació de fet assoleix el 9,8 de valoració, una cosa que ens ha permès gairebé poder olorar el mar.

vilella

L'entrada a l'hotel Casa Vilella

L'hotel Casa Vilella disposa de multitud de serveis com a piscina, gimnàs, restaurant, una terrassa que ens ha fascinat... i a més amb moltes de les habitacions amb vistes també al mar, a la muntanya, o a la piscina. I si som dels que ens agrada menjar a l'hotel, el restaurant ofereix una carta de cuina mediterrània, com no podia ser de cap altra manera, ja que l'hotel desprèn amor pel mar a cada racó.

A Booking trobem diferents tipus d'habitació segons el nostre interès, però els preus no són per a res desmesurats tenint en compte el tipus d'hotel al qual estarem anant. Ens ha semblat una idea fantàstica per a unes vacances o una escapada al costat de la platja, per relaxar-nos, i per poder visitar llocs com Barcelona o Tarragona. Així ho pensen també alguns dels clients que ja han passat per l'hotel Casa Vilella, que comenten el següent: "És un hotel que ens ha enamorat! Té encant i molta bona energia! La decoració et fa sentir molt còmoda i superrelaxat. El personal excel·lent, En definitiva ni sobra ni falta res. És perfecte en la seva essència!".

vilella3

El mar està a tocar de l'hotel

Estem segurs que si xafardeges les fotos publicades a Booking entendràs perquè ens hem enamorat d'aquest encant de la costa de Sitges, que li fa la competència als hotels de cinc estrelles de la zona, i té motius per a això.

(Aquesta mitjà no es responsabilitza de qualsevol canvi en les valoracions de TripAdvisor)