Si estàs buscant una bona ginebra, és possible que t'interessi saber quines són les més venudes actualment. I si és així, t'agradarà saber que una de les que arrasa a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés és la ginebra Gold 999.9. Una ginebra que amaga un secret de què deriva el seu nom. I és que s'elabora amb alambins d'or.

Aquesta ginebra ve presentada en una elegant ampolla de 70 cl en color daurat, en honor a l'alambí en el qual es destil·la. I el seu preu habitual és de 38,65 euros. Tanmateix, aquests dies està rebaixada en un 22% fins als 29,90 €. Sens dubte, una oportunitat excel·lent per provar-la, si no ho has fet ja.

La ginebra Gold 999.9 és entre les més venudes a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés

En tot cas has de tenir en compte que estem parlant d'una beguda alcohòlica, amb la qual cosa no l'has de consumir si tens menys de 18 anys. La seva graduació és de 40% Vol.

Aquesta ginebra Gold 999.9 a la venda al web del Club del Gurmet és elaborada amb ginebrer, mandarina, ametlles, gingebre, violetes, coriandre, arrel d'Angèlica, canyella, genciana i rosella. Segons el tast, a nas té "un primer toc de ginebrer deixa pas a la mandarina per acabar amb una eclosió de notes florals que es potencien gràcies a la mandarina". I en boca comença amb una "primera impressió de mandarina, cítrica, fresca que deixa pas a un final ametllat amb subtils notes de vainilla".

Ginebra Gold 999.9 a la venda a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés

Ginebra Gold 999.9 a la venda a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés

Origen curiós per a la ginebra Gold 999.9

I atenció a la seva història, perquè aquesta ginebra té un origen curiós. Segons el productor, un aficionat a la destil·lació d'alcohols buscava elaborar el preparat perfecte i per a això va comprar un alambí d'or que s'havia trobat en unes excavacions a Alsàcia. I amb ell va elaborar una ginebra amb tocs de mandarina, vainilla i ametlles que va decidir batejar com Gold 999,9, doncs ho considerava el seu or líquid.

Actualment ja no s'utilitza l'alambí original, però segons el fabricant sí s'utilitzen alambins d'or per a una part del procés d'elaboració d'aquesta ginebra. A més, és totalment artesanal i es destil·la en lots petits per controlar que es mantingui la màxima qualitat.