A més d'haver-te proposat de completar el teu fons d'armari de temporada com una autèntica experta, apostem que tampoc no et pots resistir a la categoria de bany que ja treu a moltes de les teves tendes favorites. Banyadors i biquinis es converteixen, com cada any per aquestes dates, en un dels reclams més grans de les que adoren aquesta estació. Per això en aquesta oportunitat Decathlon té a la venda el banyador màniga llarga mary belly en color blanc que promet protegir-te del sol, i lluir espectacular en tot moment.

El banyador Mary és per a les dones que volen surfejar onades d'un metre, sense temor de perdre el vestit de bany en la rompent de la vora o en passar la barrera. És ideal per surfejar en aigües càlides, el seu tall ha estat dissenyat per limitar les rascades de la panxa contra la taula i la cera. Els seus talls són molt afavoridors i no comprimeixen el pit mentre que a la part de l'esquena és oberta el que li confereix un estil molt modern. A més el seu color blanc fa que sigui elegant i combini amb qualsevol altra peça de bany. Efectivament, les surfistes utilitzen banyador per la seva comoditat, perquè no es presten tant a problemes de vestuari i protegeixen del sol quan estàs exposat durant hores. Però ben mirat són avantatges de què també podríem beneficiar-nos la resta.

Banyador de Decathlon
Banyador de Decathlon

Independentment que practiquis surf, vagis en motos d'aigua, bussegis, nedis o facis qualsevol altre esport aquàtic, aquestes proposta de vestit de bany pot ser just el que estàs buscant. El model de mary belly és perfecte per a activitats on hi hagi friccions constants que puguin resultar incòmodes amb taules o rems gràcies al seu disseny de màniga llarga. Si vols aconseguir aquest meravellós vestit de bany el que has de fer és visitar la pàgina web de Decathlon o apropar-se a la tenda física de la firma. La disponibilitat de talles van de la 36 a la 46. El millor és el seu preu ja que només pagaràs 29,99 euros, una quantitat assequible per a aquest tipus de vestit de bany, això sí, veu ràpid abans que s'esgoti.

Aquest banyador ha estat ideat per realitzar activitats i esport de platja

Si tens la pell sensible, aquesta és la millor manera d'evitar les cremades, però no oblidis protegir la zona de l'esquena. ja que aquest vestit de bany no està fet per prendre el sol sinó per nedar, córrer o jugar al volley o a les pales amb comoditat i evitar la sobreexposició sobre les espatlles i l'escot. Però el que sí que et garanteix és una comoditat a l'hora de portar-lo.

Un vestit de bany que serà tendència aquest estiu

Per sort per a totes, aquest estiu de 2024 serà variat. Això vol dir que les tendències no semblen regir-se per un patró tancat, sinó que admet infinitat d'estils i siluetes, acords per a tots els tipus d''aesthetic' que regnen aquest any. És per això que pots estar segura de donar amb aquesta peça que s'identifica amb tu i amb què t'agrada transmetre. A més, si ets de les que t'agrada protegir-te del sol, aquest banyador és l'indicat per a tu.