Zara ha encertat just amb aquest vestit que modela la figura, amb acabat delicat i estampat afavoridor que va amb tots els estils. Es tracta d'un vestit confeccionat en teixit de punt i que li aporta tota la textura per crear el millor dels efectes.

És un vestit de Zara que apunta a esgotar-se

No podíem esperar menys de Zara i una vegada més ens ha complagut amb un vestit més que afavoridor per a la figura i que a més té un estampat en negre i blanc que pots combinar una vegada i una altra. Aquest vestit mini es manté en un estil ajustat des de les espatlles fins al baix, ressaltant les corbes de la figura i emmotllant-se molt bé tant al bust, com a la cintura i a les cuixes. El seu disseny de mànigues llargues i ajustades fan que els braços lluin estilitzats i delicats en tot moment.

Vestit de Zara
Vestit de Zara

Un dels detalls d'aquest teixit és que a més de ser un teixit de punt, compta amb una textura acanalada que li aporta elasticitat, delicadesa i un acabat més que elegant per portar a tot arreu amb el teu propi estil. Aquest és un vestit que a més compta amb baix recte, ajustat a les cuixes i que modelen tota la figura amb el millor dels èxits. Té aquest estil de diari que és còmode, versàtil però que no renuncia a l'elegància.

Pots combinar amb sabatilles esportives, mitges, sabates de taló, sabatilles i molt més. Amb l'estampat de franges gruixudes en color negre i blanc, l'efecte és més que afavoridor per a la figura i per utilitzar en qualsevol ocasió sense més complicacions. El teixit està compost de fibres de qualitat i també agradables al tacte ja que és un disseny que es conforma principalment per viscosa, combinant amb polièster i poliamida. Aquesta combinació a més li permet ajustar-se amb més facilitat a la forma del cos, tenint un acabat elàstic que resulta més que encantador.

Hem indagat a Zara i només hem topat amb aquest model d'estampat de ratlles, encara que pot ser que més endavant Zara s'atreveixi amb altres colors. Pels moments, t'avancem que aquest és un disseny que trobaràs des de la XS fins a la L i tots elles estaven disponibles al moment de la nostra recerca. Pots indagar la disponibilitat tant en el lloc web com a la teva tenda més propera. El que sí que podem avançar-te és que el seu preu és el mateix en ambdós casos, així que pots aconseguir aquest disseny per 29,99 euros. És una inversió a llarg termini sens dubte ja que és un vestit tan còmode i versàtil que pots utilitzar-ho en qualsevol època de l'any amb el mateix èxit i descuidaràs el teu estil ni per un segon.