Des del 7 de gener les marques estan de rebaixes, també les 'low cost'. És moment d'adquirir les teves peces favorites al millor preu. I aquest any són molt ambicioses perquè moltes marques, com Springfield, han rebaixat algunes peces fins al 70%, preus mai abans vistos, a l'abast de totes les butxaques. Tanmateix, sabem que de vegades vas de rebaixes i t'interesses més per aquelles peces de la pròxima temporada.

Mentre unes tenen el cartell de rebaixes en vermell, en d'altres es pot llegir "novetat". Encara que les temperatures són molt baixes, les marques 'low cost' ja preparen els seus dissenys de primavera. El millor de tot és que algunes peces ens poden servir per a l'hivern. Com el cas del jersei "Jolie" que triomfa aquestes setmanes.

jersei jolie

Jersey Jolie / Springfield

Les novetats de Springfield arrasen

És un jersei de punt que ens fa la sensació d'abric i de fet escalfa i molt. En la seva senzillesa està el gust. En el centre trobem brodada la paraula "Jolie" i la resta és d'un color rosa pal. Els dissenyadors de Springfield ens deixen clar que el color que va triomfar el 2021 ho continuarà fent el 2022 perquè hi ha coses que mai no canvien. I un altre detall a què li posem especial interès és el seu encaix lateral, molt original.

Com hem comentat, aquest jersei és una novetat de Springfield, per tant no està rebaixada. No obstant això, el seu preu no és excessiu. 39,99 euros i es troba disponible a totes les talles. De la XS a la XL.