Sabem que falta molt encara, però cada vegada estem més a prop de l'anhelada primavera. L'estació més desitjada. Els dies són més llargs i les temperatures més agradables. A més, les peces són molt més alegres amb colors vius i bonics estampats. Springfield ja ha deixat caure algunes de les pròximes tendències.

Les bruses agafen el relleu de les jaquetes i els abrics de cara als propers mesos. Adeu a les camises. Són elegants i realment còmodes, gairebé com si no portessis res. Permet la llibertat total de moviments. Vàlides per a tota mena de cossos.

brusa popelín

Brusa popelín amb flors brodades

El popelín és el protagonista de les noves bruses de Springfield

Springfield ha llançat a la seva nova col·lecció una brusa popelín, una tela fina, lleugera i amb una mica de brillantor, generalment de cotó o seda, que forma fines ratlles horitzontals; s'utilitza per a camises, vestits d'estiu i pantalons. En aquest cas aquesta està dissenyada en color beix i amb brodat de flors. Senzilla i molt elegant.

"Brusa de màniga llarga, amb floretes brodades i amb tancament de botons," descriu la firma. Disponibles de la talla 34 a la 44. A més, malgrat ser una novetat es troba molt bé de preu. Tan sols 29,99 euros.