Zara s'ha atrevit a anar més enllà del que qualsevol companyia de moda faria en aquests temps i el que ha fet és dissenyar uns pantalons patchwork que li ha donat molt bons resultats en vendes, tant que ara mateix és dels més populars.

De fet, dir que és dels més populars és a dir poc, ja que s'està venent fora de mida, tant que queden poques unitats de totes les talles en les que està disponible, per la qual cosa fer-se amb ell ara mateix és una mica complicat.

Tanmateix, continua valent molt la pena, sobretot perquè el preu que té és de 49,95 euros, un preu que ens sembla genial per a uns pantalons tan bons com aquest. Vols saber tot sobre aquests pantalons de Zara?

Pantalons de Zara
Pantalons de Zara

Ningú no pot negar que aquests pantalons patchwork són estil pur

Ens ha agradat molt l'estil d'aquests pantalons, el teixit dels quals assembla molt a la pell de serp, la qual cosa li dona un toc extra que no podem ignorar en absolut. Tanmateix, el que més crida l'atenció en aquests pantalons és el fet que té un disseny patchwork que crida molt l'atenció.

Aquest disseny fa que pugui encaixar molt bé en tota mena de moments i que alhora es pugui combinar amb una bona varietat de peces, a més que el seu color permet molt que es pugui utilitzar en conjunt amb altres peces sense importar el color de les mateixes.

Zara s'ha destacat en el disseny general d'aquests pantalons: és de tir mitjà, té cintura elàstica ajustable mitjançant cordons i alhora té butxaques laterals. Té molt bon aspecte i podràs utilitzar-lo sobretot per a situacions elegants en les quals vulguis veure't refinada i al mateix temps cridanera.

És uns pantalons que tenen tots els trumfos el portis on el portis. Està a diverses talles, però algunes tenen poques unitats, per la qual cosa t'hauries d'afanyar a fer-te amb ell, cosa que podràs fer a través de la botiga online de la marca espanyola de moda sense cap problema.