Sortir del tradicional ja és costum per a Zara i aquesta vegada torna a encertar transformant un clàssic en una peça per portar amb els teus estils més elegants. És una gavardina inspirada en una caçadora clàssica de teixit texà, amb ajustament a totes les figures i en color fosc que combina amb infinitat de tons.

Zara té la caçadora que et farà destacar

Aquesta és una caçadora de Zara que voldràs portar tot l'any i que combina amb els teus millors estils gràcies als seus clàssics detalls. Té un disseny d'estructura amb coll de solapa a bec, amb costures marcades a les vores i que realcen el coll en tot moment.

Alhora és una caçadora amb costures marcades a les espatlles i lleugerament caiguts, mantenint-se ajusta i amb molt estil amb qualsevol que sigui la combinació que elegeixis. Les mànigues són llargues i s'estenen fins als punys amb delicadesa, amb tancament de botó i puny amb costures marcades que mantenen l'estil de les caçadores denim de sempre.

Caçadora de Zara
Caçadora de Zara

Té un disseny recte i ample que li permet ajustar-se a totes les figures amb el mateix estil i costures en els laterals que a més mantenen la forma. Un dels millors detalls sens dubte és el cinturó de llaçada confeccionat en el mateix teixit i color perquè puguis cenyir el disseny a la cintura i modelar la figura amb molt estil.

El disseny inclou travetes per a un ajustament precís del cinturó i a més ve acompanyat de sivella metàl·lica que aporta el millor dels ajustaments. Un altre dels detalls que fan que aquesta caçadora denim sigui diferent de la resta és que està atapeïda de butxaques de mida gran en la part davantera.

Dos en la part superior i dos a la part inferior, amb solapes, costures marcades, disseny XL i tancaments amb botons metàl·lics que li aporten el millor tancament i ajustament. Aquesta caçadora conserva la forma i l'estil en la part posterior, també amb costures marcades per a un estil únic i obertura en el baix que li agrega més gran detall.

El tancament es troba en la part davantera i es compon també de botons metàl·lics, conservant l'estil clàssic de les caçadores de sempre i alhora permetent-te portar-la oberta o tancada segons sigui el teu estil.

El color que ha elegit Zara per a aquesta caçadora és el clàssic blau rentat que combina amb tots els colors, estils i temporades, pel qual treure-li'n profit a aquest disseny et resultarà molt senzill i trobaràs més d'una excusa per portar-la a tot arreu.

Caçadora de Zara
Caçadora de Zara

A més de tenir molt estil i conservar un estil clàssic, podem dir que és una caçadora còmoda, ja que s'ha confeccionat 100% amb teixit de cotó, un plus que sens dubte és un encant. També hem indagat a les talles i ens hem trobat que hi ha opcions per a totes.

És una caçadora que pots trobar des de la XS fins a la XL i que és tant el seu èxit que comença a esgotar-se des de ja, per la qual cosa has de fer un cop d'ull al moment de comprar per aconseguir la teva talla. El preu a pagar per ella és de 59,95 euros.