Temporada rere temporada de festa els lluentons són tendència per tot el que pot aportar-los als teus looks més sofisticats. Moltes firmes de moda no han pogut resistir-se a aquest teixit i ja han inclòs vestits, bruses, pantalons, bosses... però ha estat Zara qui ens ha impactat en agregar a la seva col·lecció un botí que et farà brillar literalment.

L'equip de dissenyadors de la firma low cost es va encarregar de treure a la llum un calçat que està teixit amb milers de lluentons que promet captivar i tornar el nou objecte de desig per a les més elegants a les festes que s'aproximen.

La sabata en qüestió ve en color negre i és de taló (altura: 9 cm) tipus botí en teixit amb lluentons. El seu disseny consta d'un tall ajustat, canya amb vora elàstica tipus mitjó i acabat en punta. Serà un element perfecte per sumar uns centímetres i afegir un toc d'elegància als teus conjunts de festa per a aquesta temporada.

Botí de Zara
Botí de Zara

Però això no és tot, aquesta sabata a més et garanteix comoditat en cada trepitjada, això, en comptar amb una plantilla tècnica flexible d'escuma, Airfit, composta de làtex i dissenyada precisament per oferir un confort més gran.

D'altra banda, hem de destacar la seva versatilitat, ja que serà un calçat ideal per portar tant el dia com en la nit.

Si t'has deixat portar pels seus encants, el gran d'Inditex té aquest botí a la venda per un valor de 49,95 euros. Quant a les seves talles, està disponible en una àmplia varietat que va des de la 35 fins a la 42.

Lluentons en la moda

Els lluentons sens dubte són un element que et fa brillar i aconseguir aquest look perfecte en moments tan marcats i importants, per això lluir peces que continguin un teixit que compta amb aquest detall és tan significatiu per a aquestes dates, ja que et permeten sobresortir sense massa esforç.

N'hi ha prou amb portar una camisa, uns pantalons o algun accessori de lluentons per robar-te les mirades. Tanmateix, si apostes per un botí amb aquest element triomfaràs immediatament, doncs no és gaire comú i t'ofereix un aspecte molt més sofisticat.