Aquestes són les ballarines que destaquen de la resta a Primark, amb estil clàssic, de bon acoblament al peu i atapeïdes de tatxes brillants en la part externa per aconseguir un acabat brillant i amb textura difícils d'ignorar.

Són les ballarines estrelles ara mateix a Primark

La temporada de faldilles i vestits s'ha instal·lat, i aquestes sabatilles de Primark poden convertir-se en el complement perfecte per als teus outfits més elegants. i sense que hagis de renunciar a la comoditat. Unes ballarines de disseny clàssic, amb puntera arrodonida que s'acobla amb delicadesa als dits i compta amb molt bona forma perquè les portis amb comoditat a onsevulga que vagis.

Amb un tall arrodonit en la part superior que s'acobla molt bé a la forma de l'empenya i també en la part davantera, fent que siguin còmodes al moment de portar-les i sense preocupar-te per pressions incòmodes. A l'aresta superior compten amb una peça addicional en acabat llis, que a més de crear contrast, permet que les ballarines es mantinguin al seu lloc tot el temps i amb un tacte agradable en tot moment.

Ballarines de Primark
Ballarines de Primark

Conserven el tall tradicional al turmell i compten amb una peça a contrast també en la part posterior, que a més contribueix amb la forma i el bon acoblament del disseny al taló. Aquestes ballarines venen acompanyades d'una sola fina que contribueix amb la forma i que està reforçada amb una peça de taló d'un centímetre per aconseguir un millor suport en les teves trepitjades. Tant els detalls de vora, com la sola i la tira en la part posterior són de color beix, la qual cosa les fa més combinables encara.

El model en color clar s'ha convertit en el favorit, sent un disseny que compta amb una peça semitransparent que deixa veure part del peu i està coberta completament de tatxes de la mateixa mida amb acabat en pedra brillant per donar-li un toc únic. També ens hem trobat amb aquest disseny en color negre i la varietat de talles per a ambdós models van des de la 36 fins a la 41. El preu per aconseguir aquestes ballarines és de 17 euros.