La localitat gironina i de la Costa Brava de Sant Pere Pescador és un lloc ideal com a epicentre de les nostres vacances si tenim la intenció de conèixer una de les costes més demandades de la Península Ibèrica, la Costa Brava. Per als que vulguin conèixer aquesta destinació allotjant-se a Sant Pere Pescador, hem vist a Booking les opcions d'allotjament més ben valorades, entre les quals trobem un hotel i una casa rural.

Allotjaments de tota mena a la Costa Brava

L'allotjament més ben valorat, en concret amb una nota mitjana de 9 a Booking, és la Casa Rural Mas del Joncar. Aquest allotjament està a 18 minuts a peu de la platja. Aquesta casa rural del segle XIX es troba als afores de Sant Pere Pescador i s'ha convertit en un modern establiment. Està situada a escassa distància del Parc Natural de Mig de Dos Rius i compta amb una piscina i uns bonics jardins.

joncargrande

Casa Rural Mas del Joncar a Sant Pere Pescador

Les àmplies habitacions del Mas del Joncar compten amb parets de pedra i terres de rajoles i ofereixen vistes els jardins o el camp. Totes les habitacions disposen de connexió sense fil a internet gratuïta. El menjador ofereix vistes als jardins i el saló compta amb llar de foc, TV, equip de música i jocs de taula. En la planta superior hi ha un segon saló.

Allotjar-nos dues persones en aquesta casa rural amb l'esmorzar inclòs per a dues persones ens costarà a partir de 111€ la nit.

Una altra opció que tenim és l'Hotel el Molí amb una nota mitjana a Booking de 8,4. Aquí allotjar-nos dues persones ens costarà a partir de 69€ la nit. Aquest hotel de gestió familiar es troba 1,5 km de la platja de Sant Pere Pescador. L'establiment està envoltat d'una pineda.

moli

Habitació de l'Hotel el Molí

Les habitacions de l'Hotel El Molí són elegants i tenen vistes a la piscina o al jardí i TV via satèl·lit. Algunes també inclouen un balcó ampli moblat. L'establiment compta amb cafeteria, jardí, solàrium, zona de WiFi gratuïta, biblioteca i parc infantil.

El parc natural d'Aiguamolls de l'Empordà està a 5 minuts amb cotxe d'un hotel del qual llegim comentaris com aquest a Booking: "Realment em va sorprende agradablement. Li correspondrien mes estrelles. Tracte excel·lent. Habitacions molt dignes i esmorzar molt correcte."

Allotjaments ambdós molt ben valorats a Booking per descobrir Sant Pere Pescador i el seu meravellós entorn.

(Aquest mitjà no es responsabilitza de canvis en les valoracions)