Un dels secrets que ha portat a Aldi a l'èxit és per l'excel·lent relació entre la qualitat i el preu dels productes que té a la venda. Una alta qualitat que no només respon al sabor. La majoria de productes que trobem en la multinacional alemanya són realment deliciosos. Però aquesta no és la seva única virtut.

Els productes d'Aldi també solen ser beneficiosos per a la nostra salut. A excepció de la típica brioixeria industrial, els snacks o els dolços, presents en gairebé totes les cadenes de supermercats, bona part dels seus productes són frescos i compten amb un alt valor nutritiu i saludable.

Aldi rebaixa el preu de les hamburgueses de pollastre i espinacs

Per exemple, les hamburgueses de pollastre i espinacs que elabora i envasa El Mercado, habitual proveïdora d'Aldi en plats precuinats, i que a partir del 18 de setembre trobaràs d'oferta. Venen en envasos de quatre unitats d'uns 100 grams cada una i aquests solen costar 3,19 euros. Tanmateix, Aldi rebaixarà el pack fins a 1,99 euros a partir del proper dissabte.

Hamburguesa de pollastre i espinacs d'Aldi

Hamburguesa de pollastre i espinacs d'Aldi

Segons el productor, la carn utilitzada per a aquestes hamburgueses a la venda a Aldi és d'origen nacional, amb el que estaràs contribuint a la ramaderia del nostre país. I aquesta bondat es combina amb tots els beneficis que ens aporten els espinacs.

Els espinacs, entre altres beneficis, millora les defenses del nostre organisme

Aquesta verdura popularitzada pel famós mariner Popeye conté Vitaminas A, B1, B2, C i K, així com un ampli ventall de minerals com són de ferro, calci, fòsfor, àcid fòlic, zinc i magnesi.

 

Així mateix, també és una font d'antioxidants i àcids grassos omega-3, i també un alt contingut en fibra. Mentre que el seu nivell calòric és de només 16 calories cada 100 grams.

Una sèrie d'elements que ens ajuden a tenir més energia (com Popeye), a prevenir el càncer i el dany cel·lular, a regular el pes o a prevenir problemes en la vista. Però n'hi ha més: també ens ajuda en el trànsit intestinal, a millorar el funcionament del sistema cardiovascular i el reg cerebral. I tot això mentre millora l'aspecte i la salut de la pell i el cabell, millora la salut dels ossos i augmenta les nostres defenses, enfortint el nostre sistema immunològic.