Portar una vida saludable és una cosa que molts han potenciat en els últims temps. Sobretot des de l'inici de la pandèmia del coronavirus. Portar una alimentació sana i estar en forma són detalls bàsics per enfortir el nostre sistema immunològic.

És per això que s'han popularitzat els passejos amb bicicleta o caminant, les sessions de running, el senderisme, etc. Alguna Cosa del que ha pres bona nota Aldi. I atenció, perquè la cadena de supermercats alemanya ha tret a la venda un pack per millorar encara més el teu estat físic mentre duus a terme les teves pràctiques esportives habituals.

Aldi t'ajuda a multiplicar l'enfortiment muscular

La multinacional germànica fa temps que ve apostant per articles que s'allunyen de l'alimentació i tenen més a veure amb la llar, el lleure o l'esport, entre d'altres. I el que coneixeràs a continuació és un d'ells.

Es tracta del pack d'accessoris jòguing de la marca Crane, present deforma habitual després de molts dels productes d'Aldi. Un set ideal per practicar esport i que millorarà la fortalesa d'alguns dels teus músculs sense que te n'adonis. I que només et costarà 6,99 euros.

Al pack d'Aldi no et faltarà de res

Aquest joc d'accessoris compta amb diversos objectes. El primer a destacar és el cinturó lumbar. Es tanca amb una corretja ajustable i elàstica. És resistent a l'aigua. I compta amb un orifici per als auriculars sense fil, així com amb una butxaca per a objectes petits com a claus o targetes.

Accessoris jòguing a la venda a Aldi

Accessoris jòguing a la venda a Aldi

D'altra banda tenim l'armilla reflectora esportiva. Es tanca amb un ganxo. I munta una cinta reflectora de 360 graus. El teixit consisteix en una malla transpirable i fluorescent. I es pot escollir en talles que van de la S a la XL.

Pack d'accessoris de jòguing a la venda a Aldi

Armilla reflectora

Aquest pack també compta amb un cinturó per córrer amb espai per a dues ampolles d'aigua de 300 ml que venen incloses. A més, compta amb una butxaca gran per al teleèfon o la cartera, entre d'altres.

Pack d'accessoris de jòguing a la venda a Aldi

Cinturó per córrer

S'hi suma el braçalet per a smartphone de 5,5". Disposa amb un sistema de llums LED amb 3 modes de parpelleig. I és resistent a l'aigua.

Pack d'accessoris de jòguing a la venda a Aldi

Cinturún per córrer

I tot es completa amb uns pesos ajustables per a muñecas i turmells que afavoreixen l'enfortiment muscular. Cadascú pesa 0,5 kg i venen en packs de 2.