Si ets visitant habitual del web de vendes online Shein, és molt probable que sovint facis un cop d'ull a les peces que figuren com les més venudes. És una bona manera d'esbrinar quines són les tendències del moment, tant les que anuncien els experts en costura com les que realment acaben tirant entre els consumidors i consumidores. I és que no sempre el més portat és el que anuncien els modistes i modistes de torn. N'hi ha prou amb què algun/a influencer o algun/a youtuber utilitzin una peça de roba per tirar per terra els auguris dels especialistes.

Tornant a Shein, si has fet un cop d'ull al més venut, hauràs vist que la faldilla més popular en vendes és la que ocupa les següents línies. Una faldilla ajustada amb cintura elàstica que hi és a preu mínim.

Shein té la mini faldilla perfecta per al pròxim estiu a preu mínim

Aquesta faldilla de Shein és mini. Té una caiguda fins a la meitat de la cuixa. I és de cossatge alt i elàstic. Gràcies a això aconseguiràs lluir un ventre pla alhora que semblaràs més alta. Encara que sigui un efecte visual, sempre aquesta bé guanyar un parell centímetres. Sobretot per a les més baixetes. I també modelarà les teves corbes, gràcies al seu disseny ajustat.

Faldilla|Falda de Shein2

Faldilla de Shein / Shein

Aquesta faldilla a la venda a Shein és elaborada amb viscosa en un 94% i spandex en un 6%. I gràcies a això obtenim un teixit lleuger i confortable.

Disponible en cinc colors

D'altra banda, aquesta faldilla està disponible en talles que van de la XS a la L. I la pots obtenir fins i tot en cinc colors diferents.

Faldilla|Falda de Shein1

Faldilla de Shein / Shein

D'una banda la tenim en color negre, marró o marró xocolata. Aquestes tres costen 4 euros. Mentre que també la pots tenir en rosa fúcsia i blau elèctric. Encara que en aquest cas costen 5 euros. No obstant això, tenint en compte que és la faldilla més venuda, és possible que algunes talles en alguns colors comencin a esgotar-se. En aquest cas hauràs d'esperar que Shein les reposi.

Faldilla|Falda de Shein

Faldilla de Shein / Shein