És cert que ens apropem a l'equador de gener i que encara queden unes quantes setmanes d'hivern per davant. No obstant això, no està de més aprofitar les rebaixes per aconseguir algunes peces de cara a la primavera. I és que sobre el calendari encara queden uns quants dies, però també és cert que el temps passa volant.

Un dels llocs on trobarem més opcions de peces enfocades a la primavera i qualsevol altra estació de l'any és Shein. El web de vendes online té opcions per a tots els gustos, totes les edats i totes les èpoques de l'any. I aquests dies podem trobar moltes ofertes a destacar.

Les rebaixes de Shein són perfectes per equipar el teu armari de cara a la primavera

Per exemple, la que proposa per a la col·lecció de vestits camisers amb espatlles caigudes i frunziment. Un disseny que està disponible en diversos colors i amb gairebé totes les opcions rebaixades.

Vestit camiser de Shein3

Vestit camiser de Shein / Shein

Aquest vestit de Shein es caracteritza pel seu estampat llis i el tancament amb botons en la part davantera. És de màniga llarga i llueix les espatlles caigudes. I és de cossatge alt amb el baix acampanat. Un disseny ideal per a aquelles tardes de postes de sol en els que ja es comença a fer olor l'estiu.

Vestit camiser de Shein1

Vestit camiser de Shein / Shein

Els vestits camisers de Shein estan rebaixats

Aquests vestits estan fabricats amb un 80% polièster i un 20% de cotó, el que el fa fresc i resistent. I com dèiem, està disponible en diversos colors. Hi ha fins a 8 opcions. Cap d'ells no transparenta. A continuació detallem els colors i els descomptes dels vestits camisers de Shein.

Vestit camiser de Shein

Vestit camiser de Shein / Shein

Blanc (de 15 a 8 euros), Caqui (de 16 a 10 euros)Morado (de 18 a 9 euros), verd fosc (de 16 a 10 euros), òxid marró (de 17 a 9 euros), rosa nadó (de 16 a 13,90 euros) blau marí (de 15 a 9 euros) i negre (16 euros). Aquest últim és l'únic que no està rebaixat.