L'oversize està de moda i, per això, El Corte Inglés ens presenta aquesta jaqueta -el llarg mana, i per això no és un abric- de pell són les dimensions que mostren les imatges. La peça està confeccionada a pell de xai i l'interior i el coll estan ben folrats per combatre el fred. De dissenyar-lo, s'ha encarregat Sandro Paris, una de les marques del grup francès SMCP.

Amb descompte.
Amb descompte.

Pell autèntica

La jaqueta és 100% cuir i, per això, el seu preu sobrepassa els 1.000 euros. En El Corte Inglés la trobes, gràcies a un descompte de. 30%, per 1.116,50. El seu preu habitual és de 1.595 euros. El cuir està tractat per simular un aire vintage que atorga a la peça un plus de personalitat.

Pots comprar-lo ara mateix a El Corte Inglés

A pell autèntica
A pell autèntica

Creuat

La botonadura és creuada i la peça presenta butxaques laterals. Les cures són les que exigeix una jaqueta de cuir natural; que ni es renta, ni es planxa, ni es renta en sec ni se sotmet a blanquejants de cap tipus. En la confecció, s'ha fet servir cuir certificat pel Letaher Working Group, que certifica el comportament mediambiental de les adoberies. El Corte Inglés, aquesta vegada sí, et porta una peça veritablement exclusiva.

Pots comprar-lo ara mateix a El Corte Inglés