Els vaquers són un element irreemplaçable del fons d'armari. Poques peces han estat capaces d'unir classes populars, celebritats i influencers de la forma en què ho ha aconseguit aquesta peça. Per aquesta raó Zara en va llançar uns al mercat que no pots deixar de tenir a la teva col·lecció per tan sols 12,99 euros.

La presentadora i actriu Nuria Roca no va perdre el temps i va aconseguir els seus vaquers verds de Zara que va lluir a través de les seves xarxes socials capturant totes les mirades i sent un exemple total de la tendència actual.

 

 

Els pantalons compten amb un descompte del 55% i encara que estan esgotats a la botiga online, pots adquirir-los a certes botigues físiques d'Inditex, en diversos punts d'Espanya.

Una combinació explosiva

Roca va destacar el seu look en combinar la cridanera peça verda amb un ponxo multicolor -també en descompte- de la marca Desigual. De la mateixa manera, es va calçar unes botes camperes de serratge i va afegir al seu outfit una bossa bombonera de Mauska a joc. La també escriptora no es va resistir en aquesta oportunitat a afegir un extra de color a la seva vestimenta.

Texans|Vaquers de Nuria Roca

Vaquers de Nuria Roca

Els ponxos i els vaquers sempre han exercit gran fascinació sobre nosaltres, per això no en podem prescindir durant aquesta temporada.

Sense cap dubte ambdues peces s'han convertit en les més versàtils al món de la moda, ja que tenen aquest no sé què que les fa molt especials i en barrejar-les, molt més.

D'una banda, el ponxo deixa lliures els braços, cau i estilitza qualsevol tipus de figura, per l'altre, els vaquers s'ajusten, realcen i modelen. La combinació és perfecta.

Ponxo de Nuria Roca

Ponxo de Nuria Roca

Cal ressaltar que el ponxo de Desigual és un model amb caputxa i estampat tartan que transmet molta energia i alegria amb els seus colors, brindant un look despreocupat als estilismes 'street style'. Els seus serrells inferiors li agreguen un toc de moviment.

No perdis l'oportunitat de lluir com una estrella, tan distingit i a la moda com Nuria Roca utilitzant aquestes senzilles però destacades peces, que en pots adquirir per menys de 15 euros cada una.