Ja era una queixa recurrent de l'anterior mandat i ara torna a fer-se evident. Els veïns del Districte Sarrià-Sant Gervasi es queixen de que l'alcaldessa de l'Ada Colau no obri taules de diàleg amb els veïns directament i que siguin uns barris que no trepitgi pràcticament mai.

La queixa s'ha tornat a posar sobre la taula per l'anunci de l'ajuntament d'aquesta setmana on explicaven que traslladaven l'activitat institucional, amb una Comissió de Govern, a Sarrià. A les xarxes ho van anunciar amb l'objectiu de "conèixer de prop els veïns i veïnes, per fer política a peu de carrer i saber quines són les necessitats de la ciutadania". Totes aquestes intencions, que la mateixa Colau anuncia en un vídeo, han quedat en paper mullat.

 Els veïns han lamentat que aquest anunci no es traduís a la pràctica en una trobada amb ells. Des de la mateixa Associació de Veïns Les Tres Torres, han comunicat que aquest dimecres es van personificar a la seu del districte i no van tenir resposta: "Hi era (l'alcaldessa Colau) tancada en un despatx, li vam demanar personalment i cap resposta".