Joan Canadell, el proper president de la Cambra de Comerç de Barcelona, ha passat de ser un empresari conegut al món tuitaire i independentista a estar al punt de mira de tot el zoo mediàtic català. Canadell, un home 'd'anar per casa', es passejava per Barcelona amb bicicleta i l'americana no era una peça recurrent en la seva indumentària. 

Però passar de ser un activista indepe, conegut per ser el co-fundador de Petrolis Independents i el Cercle Català de Negocis, a formar part de l'entramat de l'elit empresarial catalana, demana un canvi d'armari urgent. Canadell encara es mou amb bicicleta, però des de fa un mes, difícilment el veurem sense americana. I corbata! A l'acte dels deu anys de l'Observatori de la Dona Economia i Empresa (ODEE) de la Cambra, celebrat avui a la Casa de la Llotja, hem pogut veure un Canadell acabat de sortir del sastre. 

Una americana blava, una camisa blanca i una corbata fosca l'han acompanyat durant tota la jornada; això sí, amb les ulleres de sol al cap i la bicicleta per vehicle. La transició del Canadell empresari-tuitaire al Canadell president cameral ha passat primer per una transició al seu armari, tot i que ell assegura que les seves idees "són tan fermes" com sempre.