ÚLTIMA HORA | Segueix el minut a minut del conflicte Rússia - Ucraïna

Les criptomonedes són d'allò més volàtils. El que avui et costa un euro, demà potser són mil. Si tens Bitcoin, potser te'n voldràs deslliurar. No et preocupis: Ucraïna ara accepta les teves criptomonedes. Per fer front a la invasió russa, el govern ucraïnès ha obert la possibilitat que gent d'arreu del planeta faci donacions en Bitcoin, Ethereum i Tether. 

En una piulada d'aquest divendres, el compte oficial de Twitter de l'executiu d'Ucraïna ha publicat els diferents codis on la gent pot fer donacions amb criptomonedes. "Ajuda a la gent d'Ucraïna. Ara acceptem donacions amb criptomonedes", diu la piulada. Així que el país ja no rebrà només diners europeus, equipament militar i recursos: també rebrà divises virtuals de gent de tot el món.

TUIT Ucraïna

Just fa deu dies, el parlament del país va legalitzar l'ús de criptomonedes. 272 diputats van votar a favor d'una llei que permet llançar un mercat legal d'actius virtuals a Ucraïna i que dona el poder a la Comissió Nacional de Valors i Mercat de Valors de regular el mercat d'actius virtuals. Tot això, abans que Rússia iniciés una invasió a gran escala sobre el país aquest mateix dijous.