La Welcome Talent Society i la Cambra de Comerç de Barcelona han concedit el Premi Covid_19 Reinventar-se a l’empresa barcelonina Protofy pel projecte Oxygen, un respirador artificial d’emergència dissenyat i desenvolupat amb materials diversos procedents d’empreses aturades com a conseqüència del confinament i del que s’han fabricat unes 1.300 equips fruit del treball col·laboratiu de cinc-centes persones.

Els Premis Talent Cambra han incorporat enguany tres premis especials COVID-19 – Reinventar-se, Acció solidària i Construir futur- que volen enaltir la capacitat creativa i innovadora d’institucions i empreses catalanes a l’hora d’afrontar la lluita contra la pandèmia del coronavirus i donar-hi una resposta positiva.

El lliurament d’aquest guardons, juntament amb els set corresponents a la categoria d’Honor, formarà part d’un programa sobre el talent català que retransmetrà Televisió de Catalunya en les properes setmanes.  

Quant als Premis dHonor Talent Cambra, reconeixen a persones amb una trajectòria destacada en valors que beneficien a la societat com el mecenatge, l’humanisme, la ciència i la solidaritat, a personalitats estrangeres que aposten pel talent català i també a catalanes que exerceixen d’ambaixadors de la marca Catalunya.

D’altra banda, el 3 d’octubre es lliuraran durant un acte públic a la Casa Llotja de Mar la resta de Premis Talent Cambra en les diverses categories convocades en aquest sisena edició.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat
Castell de Peralada   Nit
Premis Talent 2020 La Fundació Castell de Peralada, Premi Talent d’Honor de Mecenatge Jesús Conte - Welcome Talent Society
marina garces MG 0507
Premis Talent 2020 La filòsofa Marina Garcés, Premi Talent d’Honor d’Humanisme Jesús Conte - Welcome Talent Society