Generar confiança, lleialtat, fidelitat i seguretat amb els clients és una de les grans apostes que tenen sobre la taula moltes companyies i organitzacions que basen el seu dia a dia en la relació múltiple amb molts actors diferents: disposar d'un agent que sigui capaç d'oferir la millor resposta, adequada a cada client -cada vegada, més exigent- és una tasca, per tant, en valor a l'alça. Trucar a alguna companyia i veure que no agafen la trucada, que la centraleta està col·lapsada o que ens atenen malament quan per fi algú ens respon a l'altre costat del telèfon s'ha convertit, per desgràcia, en un fet recurrent. Tan recurrent, que quan passa el contrari, la nostra fidelitat amb aquella companyia -d'aigua, de llum, de gas, d'assegurances- es multiplica per cinc de cop. És important, per tant, l'atenció al client? Més del que creem, sens dubte. Per això existeix Odigo.

Treballadors Unsplash (3)

Odigo, el líder del sector

Odigo és l'opció líder i més fiable per a les organitzacions que busquen oferir respostes personalitzades i més adequades. L'objectiu d'Odigo és el de millorar l'experiència del client -sent atès per la persona o el sistema automatitzat que els permeti obtenir la resposta que necessiten- i de l'empleat -donant als treballadors de la companyia en qüestió la informació que els ajudi a respondre als clients de forma ràpida, sense perdre temps amb consultes simples-.

Amb cada projecte amb el que treballa Odigo, inicia el principi d'una història; acompanyant cada empresa a tota hora a aconseguir els seus objectius de negoci a partir de la innovació constant, sí, però sobretot a través de l'experiència del client. Una experiència que s'adapta a cada necessitat i a cada sector, vetllant per aconseguir una sinergia única generant fidelitat i confiança: un client ben atès és sempre un client fidel. L'equació, en aquest cas, no acostuma a fallar mai.

L'ajuda ideal per fer créixer un negoci

L'experiència amb el client és la base fonamental per crear complicitat i confiança entre les organitzacions i els seus clients. Un factor clau amb el que treballa en profunditat Odigo, perquè aquestes relacions resultin excel·lents. A partir d'un servei que inclou un consultor, aquest avaluarà de forma regular l'eficiència de la instal·lació i suggerirà millores en la seva configuració. A més, també s'analitzarà la veu del client, obtenint una visió més clara del que desitgen, diuen i senten a partir de les comunicacions, analitzant com poden ser els correus o les trucades.

Treballadors Unsplash (2)

Aquestes anàlisis permetran a Odigo crear i dissenyar el full de ruta per a la transformació del servei d'atenció al client, oferint sempre el suport i l'assessorament dels experts consultors. Amb el disseny del full de ruta específic per a cada empresa o organització, qualsevol empresa pot transformar el seu servei d'atenció al client millorant els punts febles i creant un contacte més ferm amb els seus usuaris.

Reconeixement per a la professionalitat

Odigo ha estat nomenat líder en el Magic Quadrant de Gartner en la categoria "Contact Center as a Service" (CCAA) a Europa Occidental durant 5 anys consecutius. En l'edició del 2019 del Magic Quadrant, Gartner ha avaluat vuit proveïdors, basant-se en la capacitat d'execució i en la integritat de la seva visió i el 2020 va ser anomenada visionària al mateix quadrant que es va fer en aquest cas a nivell mundial.

Odigo rep el reconeixement a la seva professionalitat per cinquena vegada consecutiva

Treballadors Unsplash (1)

Amb una experiència de més de 25 anys, l'organització Odigo continua sent pionera al sector i compta ja amb més de 250 clients a tot el món, ajudant a connectar amb persones a través d'una plataforma cloud líder de gestió d'interacció amb el client. La tecnologia que utilitza garanteix als seus clients una experiència eficient i resolutiva única, promovent la satisfacció i el compromís dels empleats.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat