Amb el final de juny, arriba la revetlla de Sant Joan 2022, la nit més curta de l'any, on els petards, la festa, la gresca i les millors coques, ocupen el protagonisme d'aquesta jornada festiva que agrupa a família, amics i coneguts. Coincidint amb aquesta data, les celebracions són múltiples, per això és important tenir ben ple el rebost per poder servir aquells productes més deliciosos entre els teus convidats al llarg de la nit.


🥂 Per què mengem coca per Sant Joan? Descobreix l'origen d'aquesta tradició
 

La coca de Sant Joan és una tradició que ve de lluny i que, tradicionalment, poden ser de llardons, de crema, de pinyons o de fruita confinada  

Entre fogueres, a la vora del mar o a casa d'aquells amics més íntims amb qui habitualment passes aquesta nit màgica on es cremen els mals auguris, no hi podrà faltar aquest dolç per acompanyar la revetlla i per gaudir així d'una bona sobretaula. Per això ara, Bonpreu i Esclat t'ofereix múltiples possibilitats per gaudir d'aquests instants amb el millor dolç possible sobre la taula. 

Coca de crema i fruites confitades

Coca de crema amb fruites confitades

Elaborades diàriament als seus obradors i per altres fabricants, Bonpreu i Esclat ofereix als seus clients un ampli ventall de possibilitats per gaudir de la nit amb les coques més típiques d'aquest dia, com són les de brioix amb fruita confinada, les coques de crema o de pinyons i sucre. A més, totes les coques de briox es poden personalitzar segons el gust del consumidor, farcint-les de crema o de cabell d'àngel. A més, també s'hi troben coques de llardons, i coques de full farcides de xocolata, crema o cabell d'àngel. Unes opcions variades per remenar i escollir la que més t'agradi! I pels intolerants al gluten, Bonpreu i Esclat també ofereix especialitats sense gluten de coques de crema o de fruita

03256

Coca de llardons 

I com no podia ser d'altre forma, també hi ha cabuda per les coques de forner i, en especial, per les farcides de xocolata per tots aquells més llaminers. Unes opcions variades per a tots els gustos i per satisfer tots els paladars al llarg de la festivitat. 

Coques amb cireres o amb fuet i llonganissa

A la zona del Camp de Tarragona, Bonpreu i Esclat ofereix les coques amb cireres, una tradició arrelada a la zona de Reus i del Baix camp. Una tradició que no segueixen a la Catalunya central i al nord del país, on les coques acostumen a acompanyar-les amb fuet o llonganissa, també disponibles al mateix supermercat. 

Coca de crema   St. Joan

Coca de crema amb cireres 

Totes les varietats de coques que s'ofereixen a Bonpreu i Esclat s'elaboren als centres del grup d'alimentació. Unes opcions que ofereixen amb diferents formats per poder abastar qualsevol demanda dels clients, siguin individuals o grupals. Unes coques disponibles als supermercats fins al 29 de juny aprofitant la revetlla de Sant Pere i Sant Pau on hi ha localitats que ho celebren acompanyat d'aquest dolç típic.