La Welcome Talent Society i la Cambra de Comerç de Barcelona han concedit el Premi Covid_19 Construir futur a Boloberry Technologies SL. Aquesta empresa d’impressores 3D ha aplicat la tecnologia de futur a l’activar i diversificar la seva línia d’impressió per combatre el virus. De la manera altruista, l’empresa va començar a dissenyar i imprimir màscares, ulleres de seguretat, pantalles protectores i respiradors artificials per protegir la salut i la vida del personal en els hospitals i centres de salut de Barcelona.

Els Premis Talent Cambra han incorporat enguany tres premis especials COVID-19 que volen enaltir la capacitat creativa i innovadora d’institucions i empreses catalanes a l’hora d’afrontar la lluita contra la pandèmia del coronavirus i donar-hi una resposta positiva.

El lliurament d’aquest guardons, juntament amb els set corresponents a la categoria d’Honor, formarà part d’un programa sobre el talent català que retransmetrà Televisió de Catalunya en les properes setmanes.  

Quant als Premis dHonor Talent Cambra, reconeixen a persones amb una trajectòria destacada en valors que beneficien a la societat com el mecenatge, l’humanisme, la ciència i la solidaritat, a personalitats estrangeres que aposten pel talent català i també a catalanes que exerceixen d’ambaixadors de la marca Catalunya.

D’altra banda, el 3 d’octubre es lliuraran durant un acte públic a la Casa Llotja de Mar la resta de Premis Talent Cambra en les diverses categories convocades en aquest sisena edició.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat
Castell de Peralada   Nit
Premis Talent 2020 La Fundació Castell de Peralada, Premi Talent d’Honor de Mecenatge Jesús Conte - Welcome Talent Society
Col·legi de Metges de Catalunya ACN
Premis Talent 2020 Els Col•legis professionals de Metges, Premi Talent d’Honor a la Solidaritat Jesús Conte - Welcome Talent Society