Bru Recolons és el president de la Welcome Talent Society, entitat que des de fa set anys organitza els Premis Talent que, enguany, reben un nou impuls en ser apadrinats per la Cambra de Comerç de Barcelona. Els Premis Talent Cambra són una oportunitat per a ajudar projectes innovadors, donar suport en mentoring, i reconèixer la tasca del sector empresarial, científic i artístic.


Recolons és optimista, tot i la greu situació del país, amb la convocatòria d’enguany: “Hem obert els premis a molts sectors. Hi haurà una categoria per donar suport a persones i empreses que tenen idees i no saben com treure-les al mercat i una altra per ajudar a potenciar productes i serveis que ja són al mercat però necessiten un impuls per expandir-se”. Tanmateix, un dels pilars dels Premis Talent Cambra serà el reconeixement a les empreses i sectors que, segons Recolons “han posat per davant les necessitats del país per reorientar les seves produccions i àrees de negoci, i en especial als que des del sector de la sanitat i la ciència, s’hi estan deixant la pell.

Bru Recolons_2

Per a difondre els Premis, en el marc de la situació del país i el confinament, han creat l’eslògan “Resistalent”. “És un joc entre dues paraules que ens anima a posar el talent que avui és dins de casa a disposició de la societat. No ens quedem a casa preocupats i patint. Cal pensar en com ens en sortirem, quines idees tenim per millorar el país, què podem fer per sortir de la crisi el més ràpid possible”.

La Welcome Talent Society, entitat promotora dels Premis, creu que “els moments de crisi ho són també de creativitat, d’innovació i d’impuls de noves idees”. Prenen com a exemple a Josep Pla, que enmig de la pandèmia de crisi espanyola el confinament empordanès li va permetre escriure El quadern gris. Per això, Recolons insisteix: “Crisi vol dir canvi. No hi posem més negativitat, que ja en tenim prou. Fem possible que totes aquestes idees que avui sorgeixen de la creativitat i la innovació es converteixin en realitat”.

La campanya #joimpulsotalent permet fer aportacions econòmiques per apadrinar talent d'una forma molt senzilla, ara i aquí.