El servei de Metro funcionarà de manera ininterrompuda des de l’inici del servei d’aquest dijous fins a la finalització del de diumenge, de manera que oferirà 91 hores de servei continuat amb motiu de les festes de la Mercè 2021.

Segons ha informat TMB, les nits de dijous 23, divendres 24 i dissabte 25 el metro romandrà obert dins d’un dispositiu específic per a la festa major que inclourà més freqüències a partir de les 10 de la nit i un desplegament d’atenció, neteja i seguretat a les estacions amb més afluència durant tots els dies de la Mercè, és a dir, entre el 23 i el 26 de setembre.

mapa metro TMB i Ciutat de la Justicia Carlos Baglietto

La xarxa de Metro es mantindrà oberta 91 hores / Carlos Baglietto

D’acord amb la situació sanitària actual, totes les activitats programades per la Mercè es faran en horari de 10 del matí a les 0.30 hores i amb limitacions d’aforament i reserva prèvia dins de les mesures per combatre la pandèmia del coronavirus. A més, el Piromusical, que habitualment ha estat l’acte més multitudinari de la Mercè i que tindrà lloc el diumenge 26 a les 22 h, seguirà el format iniciat l’any passat, amb un espectacle descentralitzat, amb quatre punts de llançament distribuïts per la ciutat i es podrà seguir des de casa.

Reforços del servei de bus a Montjuïc

Per a les activitats programades al Castell de Montjuïc s’ha previst un reforç del servei d’autobusos que cobreix la muntanya els dies 25 i 26 de setembre, que consistirà a incrementar el nombre de cotxes articulats per oferir un interval de pas d’uns 5-6 minuts a la línia 150 (Pl. Espanya  - Castell de Montjuïc), entre les 10 i les 21 hores.

Enguany, s’han programat concerts musicals a l’Estadi Olímpic Lluís Companys i per facilitar la mobilitat dels assistents, TMB habilitarà un servei especial de bus de baixada, entre l’estadi i la plaça d’Espanya, que funcionarà els dies 23, 24 i 25 de setembre, en horari de 21.00 a 1.30 hores, i el dia 26 de setembre, de 21.00 a 23.00 hores.

TMB, autobuses, Barcelona bus turistic Carlos Baglietto04

També hi haurà reforç del servei d'autobusos /Carlos Baglietto

Per als concerts que tindran lloc els dies 23, 24 i 25 al Fòrum es recomana utilitzar la línia 4 de metro i l’estació El Maresme / Fòrum (la xarxa funcionarà amb servei ininterromput aquests dies) i les línies regulars de bus de TMB H16, V31, V33, 7 i 136.

Descompte del 30% al Telefèric i al Barcelona Bus Turístic

A més, per celebrar les Festes de la Mercè, el telefèric de Montjuïc i el Barcelona Bus Turístic ofereixen una promoció del 30% de descompte en el preu habitual dels bitllets, en les compres realitzades del 21 al 26 de setembre, utilitzant el codi MERCE. El bitllet serà vàlid durant tres mesos des de la data de compra.

 

Imatge principal: El Metro funcionarà ininterrompudament de dimecres a diumenge / Carlos Baglietto