El Nadal és a la cantonada i els Llums de Sant Pau 2022 Barcelona ja es preparen perquè el Recinte Modernista torni a convertir-se, un any més, en un dels indrets més festius de tota la ciutat comtal. Aquesta, una de les activitats nadalenques més destacades de la capital catalana en què grans i petits poden gaudir d'un espectacle fascinant durant les darreres setmanes de l'any i primeres del vinent, torna enguany amb una nova edició carregada de novetats que presenta un concepte totalment actualitzat: "l'Univers de la Llum". Vols estar al corrent per no perdre detall de com funcionarà aquest màgic esdeveniment? Aquí tens tota la informació sobre l'espectacle dels Llums de Sant Pau 2022 a Barcelona per Nadal, dates, horaris, entrades i les novetats de la temporada.

🎄 Llums de Nadal a Barcelona 2022: horaris, carrers il·luminats, novetats i tot el que has de saber
 

Els Llums de Sant Pau 2022 a Barcelona per Nadal: dies i horaris de l'espectacle

El nou espectacle dels Llums de Sant Pau 2022 s'anomena "l'Univers de la Llum" i estarà disponible al Recinte Modernista de Sant Pau, a Barcelona durant gairebé dos mesos compresos entre el final del novembre d'enguany i el principi del gener del propvinent 2023. Així doncs, les dates estipulades perquè els assistents puguin accedir amb les seves entrades a un dels 'shows' nadalencs per excel·lència de la ciutat comtal seran del dimarts 22 de novembre al diumenge 15 de gener. Cal destacar, però, que els dies 24 i 31 de desembre i el 5 de gener el recinte romandrà tancat. Quant a l'horari, hi ha vuit torns disponibles:

 • 18 h
 • 18:30 h
 • 19 h
 • 19:30 h
 • 20 h
 • 20:30 h
 • 21 h
 • 21:30 h

Com comprar entrades pels Llums de Sant Pau 2022 al Recinte Modernista de Barcelona

Tot i que l'espectacle de Nadal dels Llums de Sant Pau 2022 és disponible a partir del 22 de novembre, les entrades per accedir al Recinte Modernista de Barcelona ja fa alguns mesos que estan a la venda. Un moviment prou encertat considerant que en l'edició del passat 2021 i tot i les restriccions per la pandèmia, l'espai barceloní va rebre més de 200.000 visitants amb reserves esgotades en molts dels seus dies. Però, encara queden entrades disponibles i es poden aconseguir a través del seu lloc web. Quant als menors de 16 anys, han d'anar acompanyats d'un adult, mentre que els menors de 18 poden accedir-hi sols si compten amb una autorització signada d'un tutor responsable. Hi ha sis tipus d'entrades i els preus són variables. Te'ls detallem, a continuació.

Els preus de les entrades pels Llums de Sant Pau 2022

Com que hi ha sis tipus d'entrades pel show nadalenc dels Llums de Sant Pau 2022 de Barcelona disponibles, els preus són diferents —l'entrada general costa 12 €— en funció de la tipologia, però també entren en joc altres aspectes com ara la data concreta en què s'assistirà. De dilluns a dijous, el preu de l'entrada és reduït, mentre que els divendres, el cap de setmana, les vigílies de festius i els festius així com algunes dates especials detallades al web, el preu és una mica més elevat. Aquí t'expliquem les característiques de cada tipus d'entrada i quins són els dos preus exactes de cada un que a hores d'ara:

 • Entrada general adults: 12 € i 14 €
 • Entrada d'estudiants: 10 € i 12 €
 • Entrada menors de 18 anys: 10 € i 12 €
 • Entrada de persones amb diversitat funcional: 10 € i 12 €
 • Entrada per a grups: descompte amb més de 9 persones i atenció personalitzada si sou més de 15
 • Entrada menors de 3 anys: gratuïta
 • Pack familiar de quatre entrades (dos adults i dos menors): 40 € només de dilluns a dijous

Totes les novetats dels Llums de Sant Pau 2022 i el nou "Univers de la Llum"

Serà diferent l'espectacle de les Llums de Sant Pau 2022 aquest Nadal? I tant! Després que el passat 2021 el Recinte Modernista s'omplís de molta llum i molts assistents per igual, la instal·lació lumínica i immersiva d'enguany mantindrà l'essència del show i porta per nom "l'Univers de la Llum". Es tracta d'un espectacle de recorregut ampliat que en aquesta edició omplirà l'espai barceloní de planetes, estrelles, galàxies i tota mena d'elements del cosmos que faran volar la imaginació de tothom que s'atreveixi a passejar per les 20 instal·lacions disponibles. Es tracta d'un recorregut circular del voltant d'un 1 kilòmetre de longitud on admirar les llums, fer fotografies i, fins i tot, gaudir de tota l'oferta gastronòmica que també hi haurà present en aquest trajecte que, es calcula, es fa en un temps d'entre 45 minuts i 1 hora.