La Junta Electoral ha ordenat a l'Ajuntament de Barcelona suprimir de la pagina web "tota la informació relacionada amb els èxits obtinguts durant el mandat" de l'alcaldessa Ada Colau. Segons s'ha sabut aquest dimecres, el passat 13 de març la JEC va resoldre així sobre la denúncia que va presentar el regidor del PP Alberto Fernández Díaz pel contingut del web municipal.

El president del grup municipal del PP deia que des de la convocatòria d'eleccions generals, el 5 de març, s'observava que de la pagina web de l'Ajuntament de Barcelona penja "una informació d'allò que semblen ser èxits i realitzacions de l'actual govern municipal, la qual cosa contravé el que estableix l'art. 50 de la Llei Orgànica de Règim Electoral General (LOREG)".

La Junta electoral també ho veu així i diu que "la utilització de la pàgina web institucional d'un organisme públic per publicar informacions relatives a les xifres econòmiques, percentatges d'inversió i increments en la gestió pública, sense perjudici que els fets o dades referenciats siguin objectivament certs (...)" i aquestes publicacions "revelen inequívoques connotacions electoralistes finançades des de l'administració municipal".

El regidor de Presidència, Eloi Badia, ha explicat sobre això que després de la petició de la Junta Electoral va retirar "completament", en el web i resta de suports, la "campanya de rendició de comptes" 'Barcelona en progrés', que havia començat el 5 de març i que ha tingut un cost de 40.000 euros per a les arques municipals.

​La mateixa comissió de Presidència ha aprovat, a proposta d'ERC, que el govern municipal informi en el marc d'aquesta comissió del cost que ha tingut aquesta campanya institucional i tots els elements de difusió editats o publicitats. PDeCAT, Cs, ERC, PSC i PP han votat a favor, mentre que el govern de BComú, CUP i el regidor Joanjo Puigcorbé s'han abstingut.