El candidat de les Primàries a Barcelona, Jordi Graupera, que encapçala el projecte polític Barcelona és Capital, ha fet un pas més en la seva candidatura, aquest dissabte, al Casinet d'Hostafrancs. Ha preparat els primers esborranys del seu programa electoral a través de tres taules obertes dedicades a l'habitatge, l'economia i la capitalitat de Barcelona.

De moment no hi ha res gaire definit i l'únic segur són els possibles pactes postelectorals. Graupera ha afirmat que, “si l’alternativa és que governi Manuel Valls, farem alcalde a qui sigui, ja sigui Ada Colau o Ernest Maragall”.

En relació amb una possible victòria de Colau, Graupera ha afirmat que la seva candidatura faria oposició, mentre que, si el vencedor dels comicis del maig fos Ernest Maragall, el candidat de les Primàries veuria amb bons ulls seure a la taula i negociar, sempre que el govern estigués format per candidatures independentistes.

Aquest acte ha estat el primer d'aquestes característiques per acabar de tancar el programa electoral definitiu de Barcelona és Capital. De moment, qui vulgui saber més detalls sobre la candidatura i el programa pot consultar els primers esborranys a la web del projecte, a la qual es poden enviar propostes.