Finalment Barcelona tindrà un pressupost acordat a quatre bandes. El govern d'Ada Colau ha tancat finalment un acord amb ERC i Junts per Catalunya, acord que serà presentat aquest matí per l'alcaldessa Ada Colau, el primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, el president del grup municipal d’ERC, Ernest Maragall, i la presidenta del grup municipal de Junts per Catalunya, Elsa Artadi. 

La presentació de l'acord polític pels comptes de Barcelona tindrà lloc una hora després que el Govern presenti els pressupost de la Generalitat que ha acordar amb En Comú Podem. 

Junts per Catalunya s'ha sumat finalment a l'acord pels pressupostos de Barcelona, després que divendres passat els republicans anunciessin el pacte a què havien arribat amb el govern municipal per a uns pressupostos que s'han de votar definitivament el 31 de gener.

L'acord de Colau i Maragall, pendent de resoldre alguns serells, preveu que el pressupost municipal inclourà 100 milions d'euros més per a inversions en habitatge i emergència climàtica. El pressupost final arribarà als 3.000 milions d'euros.