Els confusos missatges que va emetre ahir dimarts l’ajuntament de Barcelona, sobre què es podia fer i què no a la platja, han provocat una allau de barcelonins que aquest dimecres, en el primer dia d’obertura de les platges, han fet, ras i curt, el que han cregut convenient.

Si dimarts al matí l’ajuntament va assegurar que estaria permès no únicament trepitjar la sorra sinó també estirar-se a prendre el sol, hores més tard el mateix ajuntament rectificava i assegurava que no es permetria seure a prendre el sol ni banyar-se fins que s’entri en pròximes fases de la desescalada del confinament per coronavirus.

La realitat, aquest matí, ha estat molt diferent. Tal com han enregistrat les càmeres d'Els Matins de TV3, centenars de persones han ocupat les platges com si fos ple agost i sense limitar-se a passejar o fer esport. Al contrari, hi ha hagut moltes persones que s’han estirat a la sorra, a prendre el sol o a passar l’estona, mentre que també n’hi ha hagut que han optat per ficar-se a l’aigua.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat