Amb els premis ja lliurats, els carrers guarnits per Festes de Sants 2022 llueixen les seves gales per posar el millor punt final possible al mes d'agost. Aquí tens un repàs de tots els carrers (i una plaça) que es transformen del 20 al 28 d'agost per meravellar-te i entretenir-te en una edició ja sense restriccions sanitàries a causa de la covid. A continuació tens la llista amb tots els carrers guarnits per a Sants 2022 amb una petita explicació de què trobaràs. Som-hi!

🏆 Premis de carrers guarnits de les Festes de Sants 2022 - Guanyador: Alcolea de Baix

🥳 Festes de Sants 2022: programa, concerts, cartell i totes les activitats

🎵 Concerts per Festes de Sants 2022: horaris, tots els artistes i actuacions

Els 11 carrers i places guarnits per a les Festes de Sants 2022

 1. Carrer Guadiana - Viatge pel món: el repte d'aquest carrer guarnit de Sants 2022 és aconseguir que viatgis per tot el món en 10 minuts. Tot un repte tenint en compte que els personatges de l'escriptor Jules Verne van necessitar 80 dies per donar tota la volta.
 2. Carrer de Rossend Arús i Plaça de la Farga - Caves: tant aquest carrer com la plaça de la Farga es convertiran en caves on hi haurà trepitjada de raïm real. Consisteix a trepitjar el raïm dipositat en una premsa (recipient de fusta) per extreure el most que contenen les mateixes i elaborar així el vi.
 3. Carrer Finlàndia - El Petit Príncep: aquest carrer guarnit de les Festes de Sants 2022 recrearà el món oníric del popular conte del novel·lista francès Antoine de Saint-Exupery. Hi haurà elements estimats pels fans com la guineu, la rosa o l'avió.
 4. Alcolea de Baix - Biblioteca Perduda: la Comissió d'Alcolea de Baix vol transportar-te al distant any 3000 on exploraràs una Biblioteca Perduda amb un estil molt inspirat en les pel·lícules d'Indiana Jones (que són, al seu torn, homenatges a les aventures pulp d'antany).
 5. Alcolea de Dalt - Apol·lo X: la missió Apol·lo 10 va ser la quarta missió tripulada pel programa Apol·lo, i va suposar l'assaig final del descens a la Lluna. Doncs en Alcolea de Dalt podràs anar més enllà i posar un peu a l'icònic satèl·lit de la Terra.
 6. Carrer Papin - Modernisme: la Comissió d'aquest Carrer ha preparat un homenatge al modernisme de l'arquitecte Modest Feu. Aprendràs alguns detalls dels edificis d'aquest estil.
 7. Carrer Robrenyo - Las Vegas: es diu molt això de "El que passa a Las Vegas es queda a Las Vegas". Podràs posar-lo en pràctica en aquest carrer guarnit de Sants 2022 on hi haurà taules, cartes de pòquer, fitxes i fins i tot un altar on casar-te. Hi serà també Elvis? Ah, i no faltaran les actuacions en directe.
 8. Carrer Sagunt - Òpera: et ve de gust anar-te'n d'òpera? Doncs podràs fer-ho a Sagunt, on tot s'adornarà per inspirar-se en l'obra Turandot, de Giacomo Puccini.
 9. Carrer Valladolid - Decorat reivindicatiu: la Comissió de Valladolid vol aprofitar les Festes de Sants 2022 per reivindicar alguns temes importants com la diversitat de gènere, els drets dels animals i la biodiversitat.
 10. Carrer Vallespir de Dalt - El Meravellós Mag d'Oz: t'agrada la mítica pel·lícula d'El mag d'Oz? Doncs en aquest carrer guarnit podràs sentir-te com Dorothy i recórrer el camí de les rajoles grogues. Et trobaràs persones com l'home de llauna o l'espantaocells i... potser la temible Bruixa de l'Oest.
 11. Carrer Vallespir de Baix - Homenatge a Raffaella Carrá: "Festa, que fantàstica fantàstica és aquesta festa, aquesta festa amb amics i sense tu". Per retre homenatge a la mítica Carrá, Vallespir li dedicarà aquesta edició de les Festes de Sants i, a més, oferirà un programa complet de concerts.