El veïnat de la nova avinguda de la Riera de Cassoles de Barcelona ha organitzat aquest diumenge una festa per celebrar la denominació de l’antiga avinguda Príncep d’Astúries, que ja compta amb els nous cartells. L'estrena de les plaques coincideix amb la finalització de les obres de reurbanització de la via, que s'enllestiran el proper dilluns, per donar pas a una avinguda més pacificada i amb més espai per als vianants. L'acte de celebració ha comptat amb l'assistència del primer tinent d’alcaldia, Gerardo Pisarello.

El canvi de nom s'ha produït per una iniciativa de la Plataforma Riera de Cassoles, que es va constituir al 2015 després que l’Ajuntament de Barcelona aprovés la promoció dels canvis de nom d’una dotzena de places i carrers de la ciutat dedicats a personalitats dels Borbons. En aquest sentit, el nom recupera la denominació de la rRiera de Cassoles, que era la frontera natural amb l’antic municipi de Gràcia, i coincidia amb el traçat actual de l'avinguda.

El president de la Generalitat, Quim Torra, i veí d'aquesta avinguda, s'ha mostrat satisfet pel canvi de nom i ha donat les gràcies als veïns per fer-ho "possible".