A mesura que s'acosta la campanya electoral els col·lectius descontents amb l'alcaldessa pressionen per aconseguir les concessions que reclamen. Aquest dissabte, un grup d'activistes va irrompre l'acte d'Ada Colau a Nou Barris que comptava amb la presència de Bob Pop i el Gran Wyoming. El grup d'activistes que, reclamen al govern municipal que respecti el compromís de cedir l'antiga Escola Massana a les entitats que actualment gestionen aquest espai.

El grup d'activistes han anat un pas més enllà, i han amenaçat Colau d'irrompre en cada acte de campanya que faci des d'aquest moment fins a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig. Una amenaça que estan disposats a fer realitat per garantir que el govern municipal concedeixi la cessió de l'espai.

De fet, ara fa un mes, un grup de 80 persones del mateix col·lectiu van irrompre a la seu dels comuns fent la mateixa demanda al govern municipal. En aquella ocasió es van atrinxerar a la seu del partit que governa a Barcelona i van entrar a la seu de Barcelona En Comú en una "acció sorpresa" per reclamar al govern municipal que respecti el compromís de cedir l'antiga Escola Massana. Els activistes van estar concentrats dins de la seu del carrer Marina 131 prop de tres hores i, finalment van desconvocar l'acció en aconseguir una reunió amb l'Ajuntament.

Des de fa més de dos anys, diversos col·lectius del Raval utilitzen l'edifici de l'antiga Escola Massana, propietat de l'Ajuntament de Barcelona, per a usos socials. És per això que els activistes del barri reclamen que el regidor del districte de ciutat Vella, Jordi Rabassa, compleixi amb el seu compromís de cedir-los aquest espai. Des de les entitats del barri temen que la concessió de l'antiga Massana quedi en un calaix si no es resol la situació abans de les eleccions municipals. Per la seva part, fonts del consistori han apuntat a l'ACN que el districte s'està reunint amb els col·lectius per veure com abordar aquesta cessió de l'espai.