Al Mercat

Així m'ha ajudat a millorar la digestió menjar un kiwi cada matí

Així m'ha ajudat a millorar la digestió menjar un kiwi cada matí

A la seva alta concentració de fibra se li suma el poder d'un enzim que és conegut com el rei de les digestions

María Coca

Divendres, 4 d'agost de 2023 - 05:30

pastilla video
Batch Cooking d'Ada Parellada: prepara un àpat sencer amb la salsa pesto més increïble

Batch Cooking d'Ada Parellada: prepara un àpat sencer amb la salsa pesto més increïble

La xef del Semproniana t'ensenya com elaborar 3 receptes perquè puguis fer-les a casa còmodament

Ada Parellada

Dijous, 3 d'agost de 2023 - 05:30

Batch Cooking de maig: les millors receptes per passar la calor

Batch Cooking de maig: les millors receptes per passar la calor

Aquí trobaràs els batch cooking de l'Ada Parellada del mes d'agost, amb totes les receptes i els ingredients necessaris

Jordi Tubella

Dimarts, 1 d'agost de 2023 - 05:30

pastilla video
Torna el gran formatge artesà de cabra dels anys vuitanta

Torna el gran formatge artesà de cabra dels anys vuitanta

El punt zero de tots els grans formatges de llet crua de cabra que ens han fet gaudir

Eugene Celery

Dimarts, 1 d'agost de 2023 - 05:30

pastilla video
Batch Cooking d'Ada Parellada: 3 plats irracionalment increïbles amb les mongetes tendres

Batch Cooking d'Ada Parellada: 3 plats irracionalment increïbles amb les mongetes tendres

La xef del Semproniana t'ensenya com elaborar 3 receptes perquè puguis fer-les a casa còmodament

Ada Parellada

Dijous, 27 de juliol de 2023 - 05:30

pastilla video
Aquest és el primer formatge artesà de vaca de gran format fet a Catalunya

Aquest és el primer formatge artesà de vaca de gran format fet a Catalunya

Un formatge amb esperit mallorquí

Eugene Celery

Dimarts, 25 de juliol de 2023 - 05:30

Les 7 fruites tropicals que pots trobar al supermercat a bon preu aquest estiu

Les 7 fruites tropicals que pots trobar al supermercat a bon preu aquest estiu

Existeix la falsa creença que les fruites tropicals no tenen temporades, però, és cert?

María Coca

Dilluns, 24 de juliol de 2023 - 05:30

pastilla video
Batch Cooking d'Ada Parellada: 3 receptes per treure profit de les albergínies rostides

Batch Cooking d'Ada Parellada: 3 receptes per treure profit de les albergínies rostides

La xef del Semproniana t'ensenya com elaborar 3 receptes perquè puguis fer-les a casa còmodament

Ada Parellada

Dijous, 20 de juliol de 2023 - 05:30

pastilla video
Suau i cremós: així és l'únic formatge català amb DO protegida europea

Suau i cremós: així és l'únic formatge català amb DO protegida europea

El seu nom? Urgèlia. El seu secret? Alta qualitat, garantia d'origen i llarga tradició.

Eugene Celery

Dimarts, 18 de juliol de 2023 - 05:30

He tastat la papaia i això és el millor i el pitjor d'aquesta fruita tropical

He tastat la papaia i això és el millor i el pitjor d'aquesta fruita tropical

El seu color taronja tan viu és la seva millor carta de presentació i ningú pot resistir-se a tastar aquesta fruita

María Coca

Dilluns, 17 de juliol de 2023 - 05:30

Els 11 aliments que inflen la panxa i voldràs evitar abans d'un dia de platja o piscina

Els 11 aliments que inflen la panxa i voldràs evitar abans d'un dia de platja o piscina

Hi ha aliments que, per les seves propietats nutricionals, generen aquesta inflor tan poc desitjada durant la digestió

María Coca

Divendres, 14 de juliol de 2023 - 10:10

Per què no es pot menjar gelat de préssec abans del 4 de juliol (i altres tradicions estatunidenques)

Per què no es pot menjar gelat de préssec abans del 4 de juliol (i altres tradicions estatunidenques)

Si vols que dos ianquis del sud es treguin els ulls, enceta una conversa sobre quin estat té els préssecs més bons

Alba Sunyer

Divendres, 14 de juliol de 2023 - 05:30

pastilla video
Batch Cooking d'Ada Parellada: un pollastre sencer dona mil i una possibilitats a la cuina

Batch Cooking d'Ada Parellada: un pollastre sencer dona mil i una possibilitats a la cuina

La xef del Semproniana t'ensenya com elaborar 3 receptes perquè puguis fer-les a casa còmodament

Ada Parellada

Dijous, 13 de juliol de 2023 - 05:30

Batch Cooking de juliol: consells, receptes i ingredients de tot el mes

Batch Cooking de juliol: consells, receptes i ingredients de tot el mes

Aquí trobaràs tots els batch cooking de l'Ada Parellada del mes de juliol, amb les receptes i els ingredients necessaris

Jordi Tubella

Dimecres, 12 de juliol de 2023 - 19:09

pastilla video
Així és el millor formatge blau de Catalunya elaborat al Lluçanès

Així és el millor formatge blau de Catalunya elaborat al Lluçanès

La Formatgeria Reixagó, ubicada a Olost, presenta un formatge blau cremós i de sabor equilibradament intens

Eugeni Celery

Dimarts, 11 de juliol de 2023 - 05:30

He menjat sense gluten i aquests són els resultats una setmana després

He menjat sense gluten i aquests són els resultats una setmana després

Sense ser celíaca ni al·lèrgica al blat, he revisat el cistell de la compra per eliminar qualsevol resta de gluten

María Coca

Dilluns, 10 de juliol de 2023 - 05:30

pastilla video
Batch Cooking d'Ada Parellada: 3 receptes sorprenents amb la salsa romesco

Batch Cooking d'Ada Parellada: 3 receptes sorprenents amb la salsa romesco

La xef del Semproniana t'ensenya com elaborar 3 receptes perquè puguis fer-les a casa còmodament

Ada Parellada

Dijous, 6 de juliol de 2023 - 05:30

Aprofita i compra aquests 7 aliments al juliol si vols gaudir-ne a baix preu

Aprofita i compra aquests 7 aliments al juliol si vols gaudir-ne a baix preu

És complicat sortir del súper amb la cistella plena i no gastar-se una fortuna, però aquests consells et poden anar molt bé

María Coca

Dijous, 6 de juliol de 2023 - 05:30

pastilla video
El formatge català més culte i delicat que ha sigut guardonat en diversos premis mundials

El formatge català més culte i delicat que ha sigut guardonat en diversos premis mundials

És un formatge de llet crua d’ovella procedent de la formatgeria Casa Mateu a Surp, al Pallars Sobirà

Eugeni Celery

Dimecres, 5 de juliol de 2023 - 05:30

Què menjar quan fa calor? 5 aliments refrescants per sobreviure a l'estiu

Què menjar quan fa calor? 5 aliments refrescants per sobreviure a l'estiu

A més d'aconseguir un bon ventilador, l'alimentació també ens pot ajudar amb els graus de més

María Coca

Dilluns, 3 de juliol de 2023 - 05:30

Quina és la diferència entre el seitó i l'anxova? Un mateix peix sa i nutritiu, dues elaboracions

Quina és la diferència entre el seitó i l'anxova? Un mateix peix sa i nutritiu, dues elaboracions

És el mateix? Com ho demano a la peixateria? N'hi ha un millor que un altre?

María Coca

Diumenge, 2 de juliol de 2023 - 05:30

Farina de cigrons: l'alternativa desconeguda al blat per a un menú sense gluten de xef

Farina de cigrons: l'alternativa desconeguda al blat per a un menú sense gluten de xef

Cada dia està més de moda i això implica que sigui més comú veure-ho a les prestatgeries de qualsevol súper

María Coca

Dissabte, 1 de juliol de 2023 - 05:30

Hi ha més de 700 varietats de tomàquet al món: aquestes són les 7 que trobaràs a Catalunya

Hi ha més de 700 varietats de tomàquet al món: aquestes són les 7 que trobaràs a Catalunya

És el rei de l'estiu, i molt fàcil a l'hora de triar una varietat autòctona per a cada dia de la setmana i no repetir mai

María Coca

Divendres, 30 de juny de 2023 - 05:30

pastilla video
Batch Cooking d'Ada Parellada: 3 receptes per devorar el plat amb el llom com a protagonista

Batch Cooking d'Ada Parellada: 3 receptes per devorar el plat amb el llom com a protagonista

La xef del Semproniana t'ensenya com elaborar 3 receptes perquè puguis fer-les a casa còmodament

Ada Parellada

Dijous, 29 de juny de 2023 - 05:30

pastilla video
Un formatge cremós i ideal per acompanyar amb cervesa i unes llesques de pa

Un formatge cremós i ideal per acompanyar amb cervesa i unes llesques de pa

El Puigpedrós és una peça elaborada a partir de llet crua de vaca, que ens aporta al paladar uns suaus tocs salins

Eugeni Celery

Dimarts, 27 de juny de 2023 - 05:30

pastilla video
Batch Cooking d'Ada Parellada: 3 receptes per posar-te vermell com un tomàquet

Batch Cooking d'Ada Parellada: 3 receptes per posar-te vermell com un tomàquet

La xef del Semproniana t'ensenya com elaborar 3 receptes perquè puguis fer-les a casa còmodament

Ada Parellada

Dijous, 22 de juny de 2023 - 05:30

pastilla video
Un formatge salvatge i un dels més representatius de la Catalunya pirenenca

Un formatge salvatge i un dels més representatius de la Catalunya pirenenca

El Tupí és fruit de l'experiència dels pastors que reaprofitaven els formatges vells o defectuosos

Eugene Celery

Dimarts, 20 de juny de 2023 - 05:30

Fonoll: tot sobre el remei natural més aprofitable a la cuina i els seus beneficis per a la salut

Fonoll: tot sobre el remei natural més aprofitable a la cuina i els seus beneficis per a la salut

És un dels millors aliats del sistema digestiu, però també es mereix un lloc destacat a les nostres receptes d'estiu

María Coca

Diumenge, 18 de juny de 2023 - 05:30

4 flors que no sabies que pots afegir als teus plats (i no només per decorar)

4 flors que no sabies que pots afegir als teus plats (i no només per decorar)

Si encara no has provat d'incloure flors a les teves receptes, aquí van algunes idees

María Coca

Divendres, 16 de juny de 2023 - 05:30

pastilla video
Batch Cooking d'Ada Parellada: les 3 receptes més romanes amb aquest tipus d'enciam

Batch Cooking d'Ada Parellada: les 3 receptes més romanes amb aquest tipus d'enciam

La xef del Semproniana t'ensenya com elaborar 3 receptes perquè puguis fer-les a casa còmodament

Ada Parellada

Dijous, 15 de juny de 2023 - 05:30

pastilla video
Aprèn a diferenciar el mató del recuit com un autèntic formatger

Aprèn a diferenciar el mató del recuit com un autèntic formatger

Us ajudem a establir les diferències principals entre aquests dos productes làctics

Eugene Celery

Dimarts, 13 de juny de 2023 - 05:30

Cirera o picota? La clau per distingir les varietats de la fruita d'estiu més llaminera

Cirera o picota? La clau per distingir les varietats de la fruita d'estiu més llaminera

El sabor de la picota pot ser el preferit per tots, però nutricionalment la cirera també és molt interessant

María Coca

Diumenge, 11 de juny de 2023 - 05:30

5 ingredients per fer un entrepà senzill, bo i original que no són pernil i formatge

5 ingredients per fer un entrepà senzill, bo i original que no són pernil i formatge

Per portar-te a la feina, a un pícnic al camp o a la motxilla per gaudir-ne a la platja

María Coca

Divendres, 9 de juny de 2023 - 17:34

pastilla video
Batch Cooking d'Ada Parellada: les millors receptes a partir d'ous durs

Batch Cooking d'Ada Parellada: les millors receptes a partir d'ous durs

La xef del Semproniana t'ensenya com elaborar 3 receptes perquè puguis fer-les a casa còmodament

Ada Parellada

Divendres, 9 de juny de 2023 - 05:30

pastilla video
El formatge d'ovella fet amb llet molt fresca que no té competidor

El formatge d'ovella fet amb llet molt fresca que no té competidor

Un formatge irresistible i centenari elaborat per la família Páramo

Eugene Celery

Dimecres, 7 de juny de 2023 - 05:30

pastilla video
Batch Cooking d'Ada Parellada: fes volar la imaginació amb els cigrons i unes receptes brutals

Batch Cooking d'Ada Parellada: fes volar la imaginació amb els cigrons i unes receptes brutals

La xef del Semproniana t'ensenya com elaborar 3 receptes perquè puguis fer-les a casa còmodament

Ada Parellada

Divendres, 2 de juny de 2023 - 05:30

pastilla video
Un formatge artesà i de pastor fet per una única persona

Un formatge artesà i de pastor fet per una única persona

El Baridà és una elaboració feta en tot el seu procés pel formatger Francesc Buscallà

Eugene Celery

Dimarts, 30 de maig de 2023 - 05:30

Kombutxa: què és i per què aquesta beguda és un excel·lent remei natural

Kombutxa: què és i per què aquesta beguda és un excel·lent remei natural

Aquesta beguda amb més de mil anys de vida està ara tan de moda que ja és ben fàcil trobar-la al supermercat

María Coca

Dilluns, 29 de maig de 2023 - 05:30

pastilla video
Batch Cooking d'Ada Parellada: 3 receptes a partir de patates bullides (i uns consells clau)

Batch Cooking d'Ada Parellada: 3 receptes a partir de patates bullides (i uns consells clau)

La xef del Semproniana t'ensenya com elaborar 3 receptes molt diferents perquè puguis fer-les a casa còmodament

Ada Parellada

Divendres, 26 de maig de 2023 - 05:30

pastilla video
Un formatge artesanal fet amb llet crua de cabra absolutament irresistible

Un formatge artesanal fet amb llet crua de cabra absolutament irresistible

Lo Candinell és una absoluta joia gastronòmica

Eugene Celery

Dimecres, 24 de maig de 2023 - 05:30