Tens ganes de cuinar i busques un menú de batch cooking per al mes de juliol? Aquí trobaràs totes les receptes de batch cooking que hem publicat aquest mes, amb les receptes en vídeo, la llista de la compra amb tots els ingredients que necessites per anar a comprar al mercat i els diferents menús. Aprofita una tarda de diumenge per preparar tots els plats i poder anar més descansat durant el teu dia a dia. Les receptes estan explicades per la mateixa Ada Parellada i són d'allò més senzilles, variades i divertides.

No tindreu excuses per no menjar bé durant el mes de juliol!

Receptes de batch cooking amb Ada Parellada

Cada setmana, la nostra xef i cuinera del restaurant Semproniana, Ada Parellada, proposa tres receptes diferents, però amb la mateixa base. Consisteix en un sol producte de temporada amb el qual es poden cuinar una àmplia varietat de plats. Al cap i a la fi, és una eina molt útil per donar-nos idees per cuinar plats variats cada dia, mantenint una dieta sana i equilibrada. Cada setmana, el protagonista anirà acompanyat d'ingredients diferents, adaptant-se a cada plat, temporada i necessitat. A continuació, trobareu els diferents menús de batch cooking de juliol que l'Ada Parellada ha fet per a tots vosaltres. Us hi animeu?

🍴 3 receptes sorprenents amb la salsa romesco

🍗 Un pollastre sencer dona mil i una possibilitats a la cuina
 

🍆 3 receptes per treure profit de les albergínies rostides
 

🥬 3 plats irracionalment increïbles amb les mongetes tendres
 

Planificar els àpats de la setmana i saber què menjaràs cada dia és una bona pràctica culinària per lluitar contra el malbaratament a casa. A més a més, el batch cooking és una eina molt útil per donar-nos idees per cuinar plats variats cada dia, mantenint una dieta sana i equilibrada

Si amb les receptes d'aquest mes no en tens prou i ets un fanàtic de la gastronomia o, en general, de les receptes, et recordem que pots consultar centenars i centenars de Receptes a La Gourmeteria d'ElNacional.cat.

Què és el batch cooking?

En els últims anys, s'ha posat de moda entre els nutricionistes i cuiners un nou concepte: el batch cooking. Però, què és el batch cooking exactament? És un concepte que significa "cuinar per lots", és a dir, planificar el nostre menú setmanal preparant tots els menjars que necessites per a la setmana en un únic dia. D'aquesta manera, s'optimitzen al màxim els recursos i els aliments. Entre molts beneficis, el principal és que ens permet reduir el temps que passem a la cuina i organitzar la nostra alimentació i la de casa, una realitat que ajuda a millorar la nostra dieta de forma qualitativa. A més, aquesta forma d'organitzar-nos a l'hora de cuinar ens allunya dels ultraprocessats. Això, per descomptat, també suposa un benefici per al medi ambient, ja que malgastem menys aliments i estalviem més energia.