S'ha de ser molt, però que molt dur, per emmordassar l'humor de 'Polònia'. Ni fiscals, ni sindicats policials, ni llistes negres unionistes. Ningú els treu ni la son ni la infinita capacitat de riure i fer riure. La factoria de la sàtira política catalana no s'arronsa i segueix a la seva, faltaria més. Ara bé, com que posen el llistó tan alt (com vam veure a l'especial post-senténcia al Procés​) que de vegades necessiten reforços. Fitxatges de campanetes. Galàctics, que diria el tito Floren. Minoria Absoluta ha tret la xequera i ha aconseguit els serveis de la gran estrella mediàtica de la campanya electoral, que és a punt de debutar al programa. De qui es tracta? Dels Manel, autors de la cançó del moment? Rosa Díez com el Joker? De Cayetana i Arrimadas arrancallaços? No, aquestes dues ja tenen el seu lloc al xou. Les 'mamadas' de Pablo Iglesias? Passa el mateix. Com amb els cavernícoles de VOX, que ens han regalat moments d'infame glòria al llarg d'aquests dies. O Albert Rivera, un habitual de l'espai, que ha fet punts de sobra gràcies al seu panot... i a cadellets que "huelen a leche".

Cayetana arranca llaços @cayetanaat

Cayetana arranca llaços @cayetanaat

Pablo Iglesias  debate Europa Press

Pablo Iglesias debat Europa Press

Rosa Diez Barcelona Europa Press

Rosa Díez Barcelona Europa Press

albert rivera panot tve

Albert Rivera panot Tve

Albert Rivera gosset Lucas Ciudadanos

Albert Rivera gosset Lucas Ciudadanos

Bingo! Aquest últim, el gosset Lucas, és "l'estrella del dia" per a 'Polònia'. Des de 'Lassie' o 'la perrita Laika' que un cànid no aconseguia acaparar l'interès de tot un país. Lucas preocupa, i molt, sobretot després de veure com Rivera grapeja el cadellet, amb aquella cara indescriptible i parlant de làctics. Tot molt desafortunat i surrealista, bàsicament les línies mestres del modus operandi de Ciudadanos. Tant, que hi ha una onada mundial de solidaritat amb l'animalot, que no mereix el càstig de servir com a arma propagandística d'Alberto Carlos.

lucas gosset

gosset lucas

 "Salvem al gosset Lucas". 'Polònia'  afegeix el seu granet de sorra. Bravo!

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat